Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Software-Update 2.1

Посетете с Вашия ID. автомобил оторизиран сервиз и се наслаждявайте на предимствата на актуализацията.

Посетете с Вашия ID. автомобил оторизиран сервиз и се наслаждявайте на предимствата на актуализацията.

ID. Software-Update 2.1

Посетете с Вашия ID. автомобил оторизиран сервиз и се наслаждявайте на предимствата на актуализацията.

В какво се състои ID. актуализацията, версия 2.1?

Актуализацията на софтуера не само прибавя функциите App-Connect и Head-up-Display с добавена реалност, но прави и други функционални промени. Част от тях са AC управляемият таймер за зареждане и свързаният активен круиз контрол (ACC). Като собственик на Volkswagen Вие сте от първостепенно значение за нас. Затова актуализацията съдържа и други функционалности, в съответствие с изразените желания на водачите на ID.3 в обратната връзка към нас.

Тук ще науите всичко необходимо във връзка с актуализацията на софтуера и как може да запазите час за посещение в сервиз. Вашият Volkswagen сервизен партньор ще осъществи актуализацията, а Вие ще се наслаждавате на предимствата й.

Head-up-Display с добавена реалност

Сега вече можете да използвате монтирания в автомобила AR Head-up-Display: той изобразява полезна информация директно в зрителното Ви поле върху предното стъкло, напр. за това, къде трябва да завиете. По този начин виждате далечния план и може да се отпуснете докато пътувате.

App-Connect
Вече можете да управлявате избрани от Вас приложения от Вашето ID.

App-Connect Ви дава възможност лесно да свържете смартфона си с Вашия ID. и удобно да управлявате избрани от Вас приложения. Това ще улесни достъпа Ви до музика, новини, навигационни карти или аудио книги.

Комфортно пътуване
Комфортно зареждане и управление на климатизацията от разстояние

Настройването на часа за включване на климатизацията в автомобила позволява да задавате от смартфона ви желаното време за потегляне. Така Вашият ID.3 ще Ви очаква подготвен за старт с желаната температура. Пътувате ли вече?

Автоматизираното планиране на места за зареждане в навигационната система обхваща над 85 000 станции в Европа. Освен това с таймера за зареждане може да се направи план на циклите за зареждане в зависимост от желаното време за отпътуване.

Свързан активен круиз контрол (ACC)
Интелегентни асестиращи системи и нови дигитални системи

Свързаният активен круиз контрол (ACC) позволява на автомобила да осъществява т.н. Car-2-X комуникация и адаптация на скоростта на пътуване спрямо ситуацията.

Между другото, дигиталната инструкция за експлоатация на автномобила се съхранява в инфотеймънт системата и Ви дава възможност да търсите желани функции чрез гласови команди. С Web-радио през инфотейнмънт системата могат да се възпроизвеждат интернет радиостанции.

Инсталирали сте вече актуализация версия 2.1 на софтуера?


Перфектно! Обновете софтуера с версия 2.3 без да е необходимо да посещавате оторизиран сервиз. Как да го направите? Научете тук.

Научете повече

Стъпки за осъществяване на
ID. Software-Update 2.1

Вашият търговец се е свързал вече с Вас? Чудесно. Освен ако вече не сте изяснили всички подробности по телефона, следващите стъпки от Ваша страна ще бъдат следните:

  1. Запазете час за посещение при Вашия Volkswagen сервизен партньор. За улеснение използвайте раздела за търсене на сервиз. Всеки Volkswagen оторизиран сервиз може да осъществи актуализацията. Уточнете директно със сервизния консултант Вашите предпочитания за ден на посещение и възможността за използване на заместващ автомобил.
  2. В уговорения ден посетете с Вашия ID.3 сервизния комплекс. Ако сте решили да използвате заместващ автомобил, той ще Ви бъде предоставен. 
  3. Веднага щом актуализацията на софтуера бъде завършена и автомобилът е готов за предаване, Вашият сервизен партньор ще Ви уведоми по начина, предварително уточнен с Вас. Необходимо е да върнете предоставения Ви заместващ автомобил и да получите Вашия ID.3 с актуализиран софтуер.
  4. След приключване на актуализацията на софтуера, бихме се радвали да получим Вашата оценка за посещението в сервиза. 

Често задавани въпроси по темата
ID. Software-Update 2.1

Как да си запазя час за актуализация на софтуера?

Моля, свържете се с Вашия Volkswagen партньор.

Колко време продължава актуализацията на софтуера за моя ID.3 автомобил?

Актуализацията на софтуера се осъществява в рамките на един работен ден.

Възможно ли е да инициирам и завърша актуализацията на софтуера самостоятелно?

Извършването на тази цялостната актуализация на софтуера трябва да бъде осъществена при Volkswagen сервизен партньор.

Осигурен ли е безконтактен процес за изпълнение на актуализацията на софтуера с оглед на актуалната COVID-19 обстановка?

Безконтактно предаване и приемане на автомобила е възможно във всеки Volkswagen оторизиран сервиз.

Ще остана ли мобилен, докато се актуализира софтуерът на моя ID.3?

Да, Вашият Volkswagen сервиз ще се погрижи да останете мобилни за времето на актуализацията без да се налага да плащате затова.

Кой функции ще бъдат налични след актуализацията на софтуера?

Повече информация ще намерите на тази страница в раздел "Какво съдържа актуализацията?"

Ще има ли възможност в бъдеще актуализацията на софтуера да се осъществява онлайн или ще трябва да посещавам сервиз с моя ID.3 отново?

В крак с тенденцията за дигитализация Volkswagen разработва опцията за предоставяне на актуализация на софтуера онлайн.

Налага ли се въобще да се извършват актуализации на софтуера на моя ID.3?

Volkswagen препоръчва своевременното и редовно инсталиране на наличните версии на софтуера. Така ще се възползвате от допълнителните и подобрени функции.

Безплатна ли е актуализацията?

Да, актуализацията се извършва напълно безплатно.

Аз наскоро получих ID. софтуер версия 2.0, трябва ли да инсталирам и ID.софтуер версия 2.1?

Софтуер версията 2.1 съдържа още допълнителни функции, затова Ви препоръчваме да го инсталирате във възможно най-скоро време.

Ще получа ли доказателство за актуализацията на софтуера?

Актуализацията на софтуера се документира системно от Вашия Volkswagen сервиз и се вписва в дигиталната сервизна книжка на автомобила.

Как да разбера дали моят автомобил вече не е актуализиран с версия 2.1 на софтуера?

Можете да получите тази информация от Вашия Volkswagen оторизиран сервиз.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип