Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Техническа информация

Техническа информация

Литература

В литературата за ремонтите са описани стъпките за извършване на работните операции по автомобила, в електрически схеми са документирани електрическите свързвания и връзки. Към операциите са посочени съответно необходимите специални инструменти и оборудване.

Литературата се предоставя от Volkswagen AG чрез интернет портала erWin (Информация за електронен ремонт и сервиз). Тук удобно и изгодно можете да се снабдите с желаните части от литературата точно за желаните автомобили.

Изпълнението и заплащането се извършва директно с Volkswagen AG.

 

» Към erWin

Инструменти

В литературата за ремонти при отделните работни стъпки са посочени необходимите специални инструменти и оборудване чрез номера на инструментите.
Подробни описания на отделните инструменти ще намерите с помощта на номера в erWin раздел "Workshop Equipment".

 

» Към erWin Workshop-Equipment

Обучение

Обслужването на клиенти и професионалният ремонт и поддръжка на автомобилите Volkswagen изискват непрекъснато обучение и допълнително квалифициране на служителите и механиците. Поради това се провеждат постоянно семинари.