Новият Golf. Свързан със света.

We Connect

Новият Golf е вашият вход към дигиталния свят на Volkswagen: с пълни възможности за свързаност още от самото начало и с богат избор от функции We Connect. След първоначално активиране и регистрация на профил Volkswagen ID, вече е изключително просто и лесно да ползвате иновативни онлайн услуги и безплатни ъпдейти.

We Connect¹ прави вашето всекидневие не само по-приятно, но и по-комфортно. Технологията ви осигурява достъп до всичи важни информации за автомобила и предлага възможност за извикване на пътна помощ, Online-аларма или планиране на посещение в сервиз. Наред стова вие можете да използвате смартфона си като мобилен ключ за автомобила си и така да го отключвате и стартирате без да ползвате същинския ключ.2

1Използването на функционалността на We Connect извисква регистриране на Volkswagen ID потребителски профил, както и влизане в We Connect със съответвните потребителско име и парола. Наред с това е необходимо онлайн сключване на отделен We Connect, респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. За We Connect Plus вие разполагате с 90 дни след сключване на договора, за да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com и съответно да започнете да използвате заявените от вас услуги за съответния период от време.

2Само в комбинация с предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" и в съчетание с We Connect App. Имате възможност за използването на два, активируеми в рамките на първите 4 години от сключването на We Connect договора мобилни ключа. Предаването на мобилния ключ на друго лице изисква проверка на идентичността на носителя на мобилния ключ посредством процедура на Volkswagen. След инсталирането на съвместим смартфон, мобилният ключ е валиден за период от една година, в зависимост от устройството.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип