В бързата лента на дигиталната магистрала

We Connect Plus

Целият свят от дигитални решения и услуги на Volkswagen пренася свързаността на новия Golf на по-високо ниво: Като опция We Connect Plus носи на борда на автомобила допълнителни интелигентни технологии. От интелигентна навигация с актуални предупреждения, през Mediа-Streaming и Webradio, до използването на смартфон за дистанционно управление на много от функциите в автомобила. За повече комфорт, повече забавления и информация в реално време.1

 

1Използването на функционалността на We Connect извисква регистриране на Volkswagen ID потребителски профил, както и влизане в We Connect със съответвните потребителско име и парола. Наред с това е необходимо онлайн сключване на отделен We Connect, респ. We Connect Plus договор с Volkswagen AG. За We Connect Plus вие разполагате с 90 дни след сключване на договора, за да регистрирате автомобила на адрес www.portal.volkswagen-we.com и съответно да започнете да използвате заявените от вас услуги за съответния период от време.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип