Инфотейнмънт и забавления за всеки момент

Wireless App-Connect

Предлаганата като опция технология App-Connect.1 позволява удобно използване на приложения и съдържание, в следствие на което музикални файлове, новини, карти или аудиокниги могат да се появяват директно на екрана на инфотейнмънт-системата и по този начин да не се налага да отклонявате вниманието си от пътя. Смартфонът ви може да бъде свързан с бордната система с помощта на три технологии: Apple CarPlayTM, Android AutoTM от Google и MirrorLink®. Особено приятна подробност: Apple CarPlayTM позволява и безжично свързване на смартфона при навигационните система "Discover Media" и "Discover Pro".

1App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се избегне опасността от разсейване на водача, по време на шофиране могат да се стартират единствено специално сертифицирани за целта приложения. Моля също така да обърнете внимание на обстоятелството, че не всички приложения са съвместими с трите технологии, а самото използване на тези три технологии също може да варира в различните държави. Информация за съвместимостта на различни модели смартфони можете да откриете на адрес:  www.volkswagen.de/mobiltelefon and also additionally for
Apple CarPlay™ at https://www.apple.com/de/ios/carplay/,
for Android Auto™ at https://www.android.com/intl/de_de/auto/ and for MirrorLink® at https://mirrorlink.com/.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип