Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Добре дошли в Connectivity Services на Volkswagen

 

Какво представлява свързаността?

С офертите за свързаност на Volkswagen дигитализацията намира своето място във Вашия Volkswagen и дава възможност за повече комфорт, сигурност и забавление. Чрез свързването на Вашия автомобил с интернет Вие получавате информация за пътната обстановка в реално време, напомняне за следващия интервал за обслужване, стрийминг и уеб радио или бърза помощ в случай на повреда. 

Моля, обърнете внимание, че достъпността и условията на отделните функции зависят от избраната услуга. 

We Connect и We Connect Start

Следващото поколение мобилни онлайн услуги. Във всички оборудвани за We Connect автомобили, като например новият Golf, Passat, T-Roc Cabrio, както и в много от новите актуални автомобили на Volkswagen с година на производство от 2021 г. Вие можете да бъдете онлайн, когато желаете. И с We Connect Start Вие сте свързани най-добре с Вашия ID. модел. Защото, благодарение на постоянно инсталираната eSIM карта, Вашият Volkswagen може да бъде онлайн от самото начало.

Още за We Connect

Още за We Connect Start

Регистрация и вписване

Car‑Net

С мобилните онлайн услуги на Car-Net Вие достигате по-бързо целта си и сте подходящо информирани. Информация за пътната обстановка в реално време, свободни паркоместа и цени на бензиностанции, всичко е интегрирано в навигацията с Car-Net "Guide & Inform".

Вашият смартфон като дистанционно управление, с помощта на Car-Net "Security & Service" през приложението We Connect вратите и багажникът могат удобно да се заключват и отключват.5)

Научете повече

Регистрация и вписване

 

App-Connect 

Разширете своя Cockpit - App Connect събира Вашите избрани приложения за смартфон на сензорния екран на Вашата инфотейнмънт система: Apple CarPlay™, Android Auto™ на Google и MirrorLink® - и трите иновативни технологии са на Ваше разположение и предлагат допълнителни полезни и развлекателни функции.7)

Научете повече

 

 

Кои услуги са на Ваше разположение?

Оборудван ли е Вашият Volkswagen с We Connect или Car-Net? Или може ли да се дооборудва с We Connect Go? Тук ще получите първа необвързваща представа за това кои мобилни онлайн услуги са налични за избор в автомобила.  

Проверете сега

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип