Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Зареждане с ток лесно и навсякъде – с We Charge

We Charge е интелигентна услуга, която Ви позволява да зареждате своя ID. модел у дома и в цяла Европа, където в момента има над 300 000 станции за зареждане.2

We Charge е интелигентна услуга, която Ви позволява да зареждате своя ID. модел у дома и в цяла Европа, където в момента има над 300 000 станции за зареждане.2

Зареждане с ток лесно и навсякъде – с We Charge

We Charge е интелигентна услуга, която Ви позволява да зареждате своя ID. модел у дома и в цяла Европа, където в момента има над 300 000 станции за зареждане.2

Лесно зареждане по път

Електрическата мобилност трябва да бъде лесна и забавна - в крайна сметка трябва да пристигате спокойно навсякъде. Просто отворете приложението We Connect ID. и проверете местоположението на най-близката станция за зареждане - и сте готови да зареждате и да използвате Volkswagen ID. Събиране на ценови предимства. 

 • Открийте и използвайте хиляди обществени места за зареждане
 • Зареждайте в цяла Европа само с една карта за зареждане
 • Открийте подходящата тарифа We Charge според нуждите
 • Изключителни ценови предимства за мрежата за бързо зареждане IONITY

Изтеглете ръководството

Като създадено за Вас: нашите тарифи за зареждане на We Charge

We Charge Ви свързва на цени, започващи от BGN 04 на месец, с обществените станции за зареждане и предлага изключителни ценови предимства за Volkswagen ID. Собственик. С We Charge Free, We Charge Go и We Charge Plus можете да изберете между три тарифи за зареждане5, 6, 9, проектирани според индивидуалните нужди - за ползватели, които шофират рядко, до водачи, които шофират често.

We Charge Free


Плащайте само толкова, колкото зареждате

 • AC: 1.08 лв 4 / кВтч
 • DC: 1.49 лв / кВтч
 • IONITY: 1.54 лв / кВтч
 • Основна такса (месечна): 0 лв
 • Договор със срок на действие: 12 месеца


Такса за блокиране:
AC:
0.10 лв / мин. до 180 мин.
(преустановено между 21:00-09:00 ч.)
DC: 0.29 лв / мин. до 90 мин.

We Charge Go


За междинно зареждане по път

 • AC: 0.76 лв4 / кВтч
 • DC: 0.96 лв / кВтч
 • IONITY: 1.54 лв / кВтч
 • Основна такса (месечна): 5.90 лв9 / 12.00 лв
 • Договор със срок на действие: 12 месеца


Такса за блокиране:
AC:
0.10 лв / мин. до 180 мин.
(преустановено между 21:00-09:00 ч.)
DC: 0.29 лв / мин. до 90 мин.

We Charge Plus


За множество зареждания и дълги пътувания

 • AC: 0.72 лв4 / кВтч
 • DC: 0.92 лв / кВтч
 • IONITY: 0.68 лв / кВтч
 • Основна такса (месечна): 19.99 лв9 / 24.99 лв
 • Договор със срок на действие: 12 месеца


Такса за блокиране:
AC:
0.10 лв / мин. до 180 мин.
(преустановено между 21:00-09:00 ч.)
DC: 0.29 лв / мин. до 90 мин.

We Charge в приложението We Connect ID.

Функциите на We Charge са интегрирани в приложението We Connect ID. Обществените станции за зареждане могат да бъдат потърсени и открити лесно в приложението, както и да се провери достъпността в реално време. За пълна прозрачност на разходите можете да прегледате всичките си зареждания. Дори управлението на Вашите тарифи и на картата за зареждане е само на едно щракване разстояние. Добре ли звучи? Към изтегляне на приложението и към ръководството за регистрация. Можете също така да сканирате QR кода и да изтеглите приложението директно на смартфона си.

Към App Store

Към Play Store

In-Car приложение We Charge

Просто потегляте и се оставяте да Ви навигират директно до следващата станция за зареждане? Без проблем. Защото приложението We Charge може лесно да се свърже с навигационната Ви система чрез актуализация Over-the-air. Например в изгледа "Станции за зареждане" на We Charge можете да филтрирате станциите за зареждане според производителността и достъпността им и след това да стартирате директно воденето към дестинацията, без да излизате от приложението за навигация. По този начин оставате свързани по всяко време и намирате връзката си навсякъде. 

Зареждане спокойно вкъщи

С Вашия ID. Charger сте напълно свързани и в дома си. Просто се отпуснете, докато автомобилът Ви се зарежда. Настанете се удобно и управлявайте своя Wallbox чрез приложението. По този начин винаги имате контрол върху процесите на зареждане, можете да управлявате своя Wallbox и да правите много други настройки. 

ID. Charger: Вашият дом се превръща в станция за зареждане

Искате да се отпуснете вкъщи, докато Вашият автомобил се зарежда? С Wallbox ID. Charger от Elli можете да пренесете модерна концепция за зареждане директно в дома си. Особено практично: Мрежовите модели ID. Charger Connect и Pro предлагат интелигентни функции за управление на зареждането, които можете да контролирате, конфигурирате и управлявате дистанционно с We Charge app.
За повече информация:

FAQ - Често задавани въпроси относно We Charge

Откъде да си набавя We Charge?

We Charge е интегрирано в приложението We Connect ID., което е достъпно от 2020 г. след пускането на пазара на Volkswagen ID.3 в магазините за приложения (Google Play Store или Apple App Store). За използването на We Charge Вие се нуждаете от безплатен Volkswagen ID, който можете да създадете чрез регистрация в приложението. Освен това трябва да дадете своето съгласие с Общите търговски условия и разпоредби за защита на данните на We Connect, както и на Volkswagen Group Charging GmbH. За да можете след това да зареждате на обществени станции за зареждане с We Charge, трябва да прецените каква тарифа за зареждане ще използвате и да активирате Вашата карта за зареждане за We Charge в приложението. Ще я получите при доставянето на ID.3 или можете да я поръчате лесно през приложението с доставка във Вашия дом. Попитайте Вашия предпочитан сервизен партньор.

От какво имам нужда при използването на We Charge?

За използването на We Charge имате нужда от: 

 • приложението We Connect ID. 
 • картата за зареждане на We Charge с валидна тарифа за зареждане 
 • безплатен Volkswagen ID.
Къде мога да зареждам с We Charge?

С We Charge можете да зареждате в хиляди обществени места за зареждане в Европа. При това We Charge води преговори с доставчиците на инфраструктурата за зареждане, за да позволи най-добрата цена за Вас. Клиентите на We Charge ще получат изгоден достъп до мрежата за бързо зареждане IONITY, която се монтира на европейски магистрали и позволява с много кратко време на зареждане вълнуващи пътувания на дълги разстояния.

Колко струва зареждането по път и как заплащам моите зареждания с We Charge?

Разходите за зареждането Ви се показват преди всяко зареждане. Когато използвате We Charge, Вие получавате всеки месец от нас фактура за Вашите зареждания. Те се заплащат по предпочитан от Вас начин. Точните цени зависят от нашите преговори с операторите на станциите за зареждане. Целта е да договорим възможно най-добрите условия за нашите клиенти.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип