Меню
Затваряне на менюто
Затвори

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Цена от (с ДДС)
64.481,-
Мощност на двигателя (к.с.)
150
к.с.
Разход на гориво
0 - 6,3
l/100 km
CO₂-емисии
0 - 143
г/км

Неограничени възможности

Новият T-Roc Cabriolet. Показва вътрешната си сила още от пръв поглед, а веднага след това разкрива и усещането за безгранична свобода. Както във всекидневието, така и през отпуската - или накъдето Ви отвее вятъра. Това е един впечатляващ в толкова много отношения кросоувър, който с лекота превръща всеки момент в нещо специално.

Висококачествен до последния детайл

Още за интериор

Вдъхновяващо красив

Още за екстериор

Пространство за големи планове.

Още за вътрешното пространство

Екстериор и Интериор

Сгъваем покрив

Безгранична свобода

Затворете вратите и отворете покрива: изцяло автоматично задвижваният текстилен сгъваем покрив се отваря с натискането на един бутон и само след 9 секунди1 Вие вече сте под открито небе. И за да можете да се наслаждавате на заобикалящата Ви природа с всички сетива, всички странични прозорци могат да се свалят едновременно, докато предлаганият като опция ветробран намалява завихрянията и шума в купето. Ако искате покривът да се свали още преди да се качите на борда на автомобила, по желание с помощта на Keyless Access2 сгъваемият покрив може да се отваря и отвън с помощта на ключа на автомобила. Системата с автоматично излизащ ролбар зад задните седалки осигурява допълнителна защита. А ако пожелаете, в рамките на 11 секунди1 покривът отново се затваря над Вас.

Дизайн на светлините

За да виждате и да Ви виждат по-добре.

Първото впечатление от оформената по нов начин предна част на автомобила се доминира от футуристични дизайн на светлините: от предлаганата като опция илюминирана посредством светлинна ивица радиаторна решетка, която придава допълнителна индивидуалност, както и от амбиентното осветление на интериора. Прожектирането на логото на марката по ефектен начин осветява земята при отваряне на предните врати. За подобаващ модерен завършек се грижат потъмнените задни светлини в тъмночервен цвят, като опция с динамични мигачи, които с помощта на анимирана светлинна ивица показват посоката, в която ще поеме автомобила. 

Мултифункционален волан

Тук всичко се върти около Вас

С помощта на мултифункционалния волан Вие управлявате не само T-Roc Cabriolet, но също така радиото, мултимедията, гласовото командване, телефона и изгледа на комбинирания прибор Digital Cockpit. В T-Roc Cabriolet Style по желание той се предлага и с функция за подгряване, като с фината си кожена облицовка създава изискана атмосфера. А ако спрете избора си на T-Roc Cabriolet R-Line, Ви очаква предлагания като опция спортен мултифункционален волан със сензорни бутони и функция за подгряване.

Климатична инсталация

Реагира на Вашите желания

Предлаганата като опция климатична инсталация "Air Care Climatronic" се грижи за осигуряването на оптимален микроклимат във вътрешността на новия T-Roc Cabriolet. Управлението и показанията на системата са дигитализирани и достъпът до тях става с помощта на тъчскрийн и докосване с пръст, което прави командването на климатичната инсталация максимално интуитивно и придава на интериора допълнителна модерна нотка. За лесно и удобно управление и по време на път се грижат функционалните насочващи издутини. Така идеалната температура винаги е само на едно докосване разстояние.

Колела

Изглежда добре за Вас: гамата от колела за T-Roc Cabriolet

Коя комбинация от джанти и гуми пасва най-добре на характерното излъчване на T-Roc Cabriolet, това решавате Вие. Как Ви допадат например 19-цоловите алуминиеви колела1 "Misano" с допълнително покритие, предлагани за T-Roc Style и R-Line? Ние сме напълно убедени, че Вие ще направите най-правилния избор.

Към колела

Подготовка за теглич

Когато имате големи планове

Обичате да ходите на планина или на море? Тогава просто оставете сивото ежедневие зад себе си и потеглете накъдето пожелаете! С помощта на предлаганата като опция подготовка за теглич T-Roc Cabriolet дава възможност за носене на допълнителна екипировка - а с отворен покрив можете да продължавате да се наслаждавате на пътуването във всеки един момент. Този кросоувър сякаш е създаден специално за приятни мигове в компанията на лодка или сърф. Предлаганата като опция стойка за велосипеди е добра алтернатива, благодарение на която можете да закрепите байковете си в задната част на автомобила. 

Свързаност и Инфотейнмънт

Digital Cockpit

Дръжте под око най-важното: пътя

Серийният Digital Cockpit Ви показва всички важни за шофирането данни във Вашия T-Roc Cabriolet на 20,3 см (8 инча) цветен дисплей с прегледни графики. Така по време на шофиране с помощта на управляемия от мултифункционалния волан комбиниран уред получавате достъп до функции като аудиосистема, телефон или асистиращи системи. Като опция можете да оборудвате Вашия T-Roc и с Digital Cockpit Pro2. Със своя 26,04 см (10,25 инча) дисплей с висока резолюция той Ви дава богати възможности за индивидуално конфигуриране на таблото по Ваш вкус, като например голяма навигационна карта директно зад волана.

Радио и Навигация

Показва верния път. Дори когато става дума за правилния тон.

Обичате да слушате музика, докато шофирате? Освен това искате да знаете какво се случва по света, докато сте на път? Инфотейнмънт системата е важна част от оборудването на T-Roc Cabriolet. Коя система ще изберете?

Още за Радио и Навигация

BeatsAudio™ Soundsystem

Слушайте любимата си музика Open Air

Наслаждавайте се на любимата си музика под открито небе: предлаганата като опция озвучителна система BeatsAudio™ е създадена от аудиоспециалистите на Beats by Dr. Dre, оптимизирана е за истинско Open Air-изживяване в кабриолет и Ви позволява да се наслаждавате на идеален звук на всяко място. За навлизащи в тялото Ви вибрации пък се грижи Subwoofer с изключително дълбоки басове. Всички високоговорители са свързани с 12-канален усилвател с мощност 400 вата, който е достатъчен, за да впечатлите своите спътници както при затворен, така и при отворен покрив.

Свързаност

Много повече от битове и байтове

Богатият набор от предложения за свързаност на Volkswagen осигуряват повече комфорт, безопасност и забавление. Връзката на Вашия T-Roc с интернет и с Вашия смартфон Ви отвеждат спокойни и отпочинали до целта - за Вас остава единствено шофирането.

Още за Свързаност

Технология и асистиращи системи

IQ.LIGHT

Още един акцент: интелигентни светлини

Без значение дали шофирате денем, нощем или при лошо време: предлаганите като опция от T-Roc Style IQ.LIGHT - LED-матрични фарове предлагат значително подобряване на видимостта. Докато технологията "Dynamic Light Assist" спомага за оптималното предикативно осветяване на пътя в завои и не заслепява насрещното движение при включени дълги светлини4, самостоятелните LED-сегменти на Hightech-системата на фаровете осигурява по-прецизно разпределяне на светлинния поток, като в определени ситуации те могат да се включват и изключват поотделно. По този начин системато допринася както за Вашата безопасност, така и за безопасността на останалите участници в движението.

Асистиращи системи за водача

Шофирайте уверено с новия T-Roc Cabriolet

Новият T-Roc Cabriolet разполага серийно с асистент за спазване пътната лента "Lane Assist". Серийно на борда е също така асистентът за аварийно спиране "Front Assist", който разпознава пешеходци и автомобили и в опасни ситуации спира автомобила автоматично с цел намаляване на последиците от инцидента, а в идеален случай и напълно предотвратява произшествието5. Новият T-Roc Cabriolet може да бъде оборудван с допълнителни асистиращи системи, като например с "IQ.DRIVE Travel Assist", който управлява автомобила почти автономно.6

Цена от (с ДДС)
64.481,-
Мощност на двигателя (к.с.)
150
к.с.
Разход на гориво
0 - 6,3
l/100 km
CO₂-емисии
0 - 143
г/км
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип