Вдъхновяващо красив

T-Roc Cabriolet

Нови брони, LED-фарове, блестящи хромирани лайстни: със своите характерни стилстични елементи и и напълно електрически задвижван текстилен сгъваем покрив дизайнът на този кросоувър представлява естетично съчетание между SUV и кабриолет. Изборът между осем цвята за лаковото покритие, 18- или 19-цолови алуминиеви колела1, линии на оборудване Style и R-Line, както и предлагания като опция дизайнерски пакет "Black Style" Ви дават богати възможности да се откроите от масата.

Нашите автомобили са оборудвани серийно с летни гуми.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип