Висококачествен до най-малкия детайл

T-Roc Cabriolet

Интериорът осигурява не само подобрен комфорт на седалките, но и максимум удоволствие от шофирането. Това се дължи на значително по-висококачественото обзавеждане, включващо например напълно дигитализиран кокпит с меко табло и декоративен шев. Едновременно с това интериорът предлага ново изживяване при управление на функциите. В центъра на вниманието тук попада мултифункционалният волан, с който например можете да управлявате 20,3 см (8 инча) дисплея на радиото "Ready 2 Discover". Освен това, с помощта на App-Connect Вие имате безжичен достъп до избрани приложения от Вашия смартфон1

App Connect

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип