Пространство за големи планове

T-Roc Cabriolet

Благодарение на своите SUV-пропорции, новият T-Roc Cabriolet разполагат с впечатляващо много място във височина и широчина за водача и спътника. Но най-вече: моделът предлага отлична гъвкавост и място за до 284 литра, което превръща кросоувъра в един просторен кабриолет в своя сегмент. Сгъваемите облегалки на задните седалки осигуряват допълнително място за товари, което не се нарушава и при отворен покрив. Между другото, задните облегалки могат да се сгъват и дистанционно от багажника. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип