Свързаност

T-Roc

    

We Connect

Напълно свързани още от самото начало, Вие имате на разположение редица допълнителни We Connect услуги. След еднократна активация и влизане във Вашия Volkswagen ID профил Вие съвсем лесно и напълно безплатно можете да използвате различни иновативни онлайн услуги.

We Connect1 прави всекидневието Ви заедно с Вашия Volkswagen не само по-приятно, но и по-удобно. Тази технология Ви осигурява достъп до важни данни за автомобила и наред с това Ви носи допълнителен комфорт с функциите за повикване на аварийна помощ и планиране на сервизно посещение.

С We Connect App2 за Вашия смартфон Вие можете да виждате различни данни за Вашия Volkswagen и от разстояние: например можете да проверявате оставащия пробег до ново зареждане или пък да контролирате дали всички врати и прозорци са затворени.

Още за We Connect

We Connect Plus

Целият свят на дигиталните услуги на Volkswagen пренасят свързаността във Вашия T‑Roc на едно по-високо ниво: по желание на клиента We Connect Plus1 предлага допълнителни интелигентни технологии. Към тях спадат например интелигентната навигация3, която почти в реално време предлага данни за трафика и при нужда предлага промени по маршрута или пък предупреждава за проблеми с трафика по пътя. Благодарение на интелигентното изчисляване на маршрут Вие можете да реагирате гъвкаво при промяна на пътните условия и се възползвате от своевременни промени по маршрута. Онлайн актуализацията на карти се грижи за това Вашите карти винаги да бъдат в крак с времето. А с помощта на винаги актуалните данни за цените на горивата по бензиностанциите и наличността на свободни места в паркингите и зоните за паркиране Вие се придвижвате още по-спокойно.

Още за We Connect Plus

We Upgrade

Допълнителна индивидуализация след покупката на автомобила: много от функциите на борда на новия T-Roc не само подлежат на актуализация, но могат и да бъдат допълнително активирани под формата на We Upgrade функции4. Така в зависимост от оборудването навигацията за радио "Ready 2 Discover", както и гласовото управление в бъдеще ще могат да бъдат да бъдат активирани и допълнително след първоначалната покупка на автомобила.

Още за We Upgrade

Streaming & Internet

С помощта на "Streaming & Internet"5,6 във Вашия T-Roc Вие ще се наслаждавате на любимата си музика. Достатъчно е еднократно да въведете вече съществуващите данни за достъп и вече може да се наслаждавате на директен достъп към данните в смартфона си директно от бордната система на автомобила - без да е необходимо да използвате външни устройства. С услугата Webradio5 на борда на автомобила идват и всички предимства на технологията интернет радио - така търсенето и възпроизвеждането на Live-предавания и подкастове става лесно като детска игра. Интегрираният WiFi-Hotspot5  осигурява на Вас и Вашите спътници достъп до интернет и позволява сърфиране от до осем устройства.

App-Connect Wireless

App-Connect2,7 служи за удобното използване на приложения и съдържание от смартфон. Музика, новини, карти и аудиокниги лесно и удобно се пренасят на екрана на бордната инфотейнмънт система и могат да се управляват в зрителното поле на водача. Налице са три възможности за свързване на смартфон: Apple CarPlayTM, Android AutoTM от Google и MirrorLink®. Особено приятно решение: използването на Apple CarPlayTM и Android AutoTM с безжична връзка при предлаганите като опция навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro", както и радио "Ready 2 Discover". 

We Connect

App Connect

Само в комбинация с радио "Ready 2 Discover" с активирана навигационна функция или навигационна система "Discover Media" или "Discover Pro".

We Upgrade

Streaming & Internet

Само в комбинация с радио "Ready 2 Discover" с активирана навигационна функция или навигационна система "Discover Media" или "Discover Pro".

Серийно за T-Roc Cabriolet Life.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

T-Roc Cabriolet

  1. 1.

    Изображенията показват допълнително оборудване, което се доставя срещу заплащане. Върни се

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип