Паркирайте като на шега. Дори с прикачен товар

Trailer Assist

ATouareg R предлага максимален комфорт при всекидневна употреба - включително когато се използва като влекач. С възможност за теглене на прикачен товар с маса до 3,5 тона и предлаганата като опция система за интелигентно маневриране "Trailer Assist" този автомобил се доказва като идеалният партньор за вашите любими активности през свободното време, и същевременно е първият в света SUV с Plug-in-хибридно задвижване, снабден с технология "Trailer Assist".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип