Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Импресум Ограничаване на изграждането на линкове/­Link agreement

Ограничение­на изграждането на линкове/Link agreement

  1. Този уебсайт се поддържа от компания от групата на Porsche ("Porsche") и обхваща началната (първата) страница и всички други уебстраници от този уебсайт.
  2. Porsche приветства и разрешава изграждането на правилни от правна гледна точка връзки, съответно линкове към началната страница и към всички останали уебстраници от този уебсайт. Всяка връзка трябва да съдържа ясно и еднозначно позоваване на уебсайта на Porsche; по-специално представянето на съдържание от уебсайта на Porsche трябва да е вярно.
  3. Изграждането на линкове към отделни страници от уебсайта на Porsche без ясно обозначение на произхода им (Deep-Link) е абсолютно забранено. Porsche си запазва правото да отказва изграждането на линкове на определени лица, компании, обединения, групи от лица и/или компании или към определено интернет съдържание, уебсайт или уебстаница, без да посочва причини за това.
  4. Porsche си запазва правото да отказва изграждането на линкове на определени лица, компании, обединения, групи от лица и/или компании или към определено интернет съдържание, уебсайт или уебстаница, без да посочва причини за това.
  5. Абсолютно недопустимо е изграждането на директни или индиректни линкове към уебсайта на Porsche, които установяват връзка към информация, интернет съдържание, уебстраници или уебсайтове, които са със законово недопустим, неморален, крайно политически, дискриминационен, престъпен, обиден или друг подобен характер. Porsche изрично се дистанцира от подобно съдържание на тези уебсайтове, включително и на техните страници.
  6. Porsche не поема отговорност за щети или загуби, независимо от техния вид и правно основание, произтичащи от линкове, които се изграждат или са изградени в нарушение на тези правила.
  7. Porsche си запазва правото по всяко време да оттегля съгласието си за изграждане на линкове и без да посочва причини за това, както и да предприема всички технически и/или правни средства, с които разполага, срещу нарушения на тези правила.
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип