Меню
Затваряне на менюто
Затвори

24.6.2019 ID. моделите получават акумулаторни батерии с максимален капацитет – с осем години гаранция

Volkswagen ще дава осем години, респ. 160 000 километра гаранция за капацитета на ID. акумулаторните батерии. Акумулаторните батерии на ID. семейството могат да се зареждат много бързо на път с мощност на зареждане от до 125 kW. Нова гама от Volkswagen Wallbox също ще позволи бързо зареждане у дома и по време на работа.

Още през тази година Volkswagen ще стартира производството на ID.3.

Моделът на компактния клас е първият член на ID. семейството – ново поколение прогресивни електромобили. Техните литиево-йонни батерии ще позволят изминаване на разстояния до 550 километра и по този начин удобни разстояния за пътуване. По отношение на издръжливостта на акумулаторната батерия бъдещите собственици на ID. моделите също не трябва да се притесняват. Защото Volkswagen ще даде гаранция за това, че дори след осем години, респ. 160 000 км акумулаторите все още разполагат с най-малко 70 процента от капацитета си.

  • Център за върхови постижения

От 2017 година Volkswagen фокусира разработването на акумулаторните батерии в център за върхови постижения. Между другото той се грижи за това, всички батерии на ID. семейството да запазят много дълго време максималния си капацитет и така да се гарантира голям пробег.

  • Кратко време за зареждане благодарение на високата мощност на зареждане

Volkswagen ще предлага акумулаторни батерии с различни размери. това ще направи възможностите за употреба по-гъвкави. Според акумулаторната батерия и типа на автомобила могат да се реализират максимални пробези от около 330 до 550 километра (според WLTP).

  • Зареждайте удобно вкъщи и изключително бързо на път

Устройствата Wallbox могат да бъдат монтирани у дома или в предприятия и работят с мощности за зареждане от до 11 киловата (AC, променлив ток). предимството: В сравнение с обичайната 230-волтова електрическа мрежа, времето за зареждане е значително намалено - мощността чрез Wallbox е достатъчна, за да зареди батерията през нощта или по време на работа отново до 100 процента.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип