Меню
Затваряне на менюто
Затвори

13.5.2020 Видео съобщение от бранд мениджъра на Volkswagen България

Бавно започваме да излизаме от една от най-тежките ситуации, които историята познава - пандемията COVID-19. Преминахме през сериозно предизвикателство за здравето и силата на човечеството. За да запази здравето на своите служители, Volkswagen също въведе редица ограничения на работата.

В България Volkswagen стриктно спазваше всички мерки и санитарно-хигиенни изисквания на отговорните институции за безопасна работа и обслужване на клиентите в нашите продажбено-сервизните комплекси.

Сега производството вече е възобновено във всички наши локации при спазване на мерките за безопасност. Това е важен сигнал за работниците, служителите, дилърите на марката, доставчиците и икономиката. Продажбено-сервизните ни комплекси работят, а клиентите могат да разчитат на надежден партньор в лицето на Volkswagen.

В кратко видео обръщение на Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen леки автомобили България говори за положителните новини и за стратегията на марката в страната, с три основни акцента.

  • Атрактивни предложения за актуалното продуктово портфолио - с фокус върху SUV моделите ни - автомобилът на годината за България T-Cross, бестселърите T-Roc и Tiguan, ексклузивният Touareg.
  • Новият Golf вече е в шоурумите ни - по-добър от всякога, по-дигитализиран и готов да посрещне нуждите на всеки един клиент.
  • В средата на юни стартира предпродажбата на изцяло електрическия ID.3 за всички клиенти, които направиха предварителна резервация на модела. Както знаете, квотата за предварителна резервация за България бе напълно изчерпана за съвсем кратко време.
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип