Меню
Затваряне на менюто
Затвори

БФС и Volkswagen официално
обявиха партньорството помежду си

БФС и Volkswagen официално
обявиха партньорството помежду си

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

С атрактивно събитие в Национална футболна база "Бояна" бе обявено официалното партньорство между Българския футболен съюз и Порше БГ ЕООД, ексклузивен вносител на Volkswagen за страната.

Представителите на медиите и гостите на събитието имаха възможност да разгледат най-новите модели от портфолиото на световноизвестната марка, сред които ID.3 и ID.4, а ключови футболисти от селекцията на националния треньор Ясен Петров участваха в специална игра с награди - мини копия на автомобили Volkswagen.

"Българският футболен съюз благодари за огромното доверие от страна на толкова сериозен и познат бранд, символ на качеството в производството на автомобили. Самият факт, че Volkswagen е партньор на УЕФА и основен спонсор на наскоро завършилото Европейско първенство, говори както за стойността на марката, така и за отношението й към футбола", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Управителят на Порше БГ Маркус Татцер пък представи амбициозната стратегия на бранда и новите модели по пътя към въглеродна неутралност, устойчиво развитие и социална отговорност, както и връзката на бранда с футбола. Г-н Татцер пожела успех на Българския футболен съюз и на националния отбор на България в предстоящите квалификационни срещи на тима.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип