Цветовете създават усещане за пространство.

Амбиентно осветление в новия Tiguan

  

Интериорът на новия Tiguan в зависимост от оборудването може да бъде нежно осветен само с едно движение на пръста. Имате избор измежду цели 30 цвята. Множество светлинни ленти, както и осветени декори създават Ваша специална атмосфера. Специален акцент: в зависимост от оборудването получавате осветено R-Line Logo, респ. осветен надпис Tiguan на арматурното табло.1

Осветено лого R-Line на Tiguan R-Line и осветен надпис Tiguan на Tiguan Elegance.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип