Впечатляващ. От всяка перспектива.

Екстериорът на новия Tiguan

 

Със своя спортен и впечатляващ дизайн, новият Tiguan веднага изяснява едно нещо: пред нас стои SUV, който е безапелационно подготвен за ежедневието. Мощни пропорции и динамични линии оформят новия му силует. Акценти в прогресивния дизайн, като преработената предна част с опционални IQ.Light HD матрични фарове, мускулестата задна част с LED светлинна лента и селекция от нови дизайни на колелата подчертават неговия самоуверен характер. Накратко: новият Tiguan прави впечатление от всяка перспектива.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип