Кажете „Hello!” на Вашия Tiguan

Гласов асистент в новия Tiguan

   

С новия, опционален гласов асистент "IDA" можете удобно да управлявате радиото, телефона, Вашата музика, опционалния 3-зонов климатик и опционалната навигация само с помощта на гласа си. Това важи и за други функции на автомобила, като например достъп до системите за подпомагане на водача. Например, можете да използвате гласа си, за да изберете правилната станция, подходящия запис в адресната книга или телефонния номер, който търсите.

Гласовият асистент може да бъде стартиран с простичкото "Здравей, IDA!". Разбира можете да ползвате и свободни ежедневни изрази като "студено ми е". или "Къде има японски ресторанти в Берлин?". Освен това, благодарение на дигиталните микрофони, той вече разпознава и дали говори например водачът или пътникът, което помага да регулира например климатика към правилния човек.

В бъдеще новият гласов асистент "IDA" също ще Ви се представя визуално на централния дисплей и взаимодействията ще могат да се проследяват чрез графики. Оптимизираната система също така задава уточняващи въпроси при необходимост.

Можете също така да използвате "IDA" за достъп до източници на световно знание, които са достъпни чрез външни интернет партньори (напр. Wikipedia).

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип