Вдъхновяваща светлина

IQ.LIGHT HD-Matrix-фарове в новия Tiguan

  

Иновативните IQ.LIGHT HD-Matrix фарове на новия Tiguan осигуряват ярко вълнение със своите над 19 000 индивидуално управляеми LED светодиода, дори когато автомобилът е неподвижен - със светлинна прожекция за добре дошли и сбогом преди и след всяко пътуване. Светлинни ленти на радиаторната решетка и задната част, динамичен мигач, както и амбиентно осветление чрез странична проекция на мотив от страничните огледала и осветени дръжки на вратите, впечатляващо допълват неговия светлинен подпис.

Можете също така да се насладите на значително подобрено шофиране през нощта. Това означава, че другите участници в движението и пътните знаци могат да бъдат блокирани още по-прецизно от вашите собствени дълги светлини. Вашият Tiguan може също така да проектира маркировка върху пътя, за да ви помогне да шофирате през тесни строителни обекти по магистралата и да подобрите видимостта.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип