Маневрирайте като на игра. Дори с голям прикачен товар.

Теглич & Асистент за шофиране с теглич & Trailer Assist в новия Tiguan

   

Новият Tiguan може да тегли прикачен товар с маса до 2,3 тона⁠, например ремарке за къмпинг или за превоз коне. Допълнителният теглич за ремарке е скрит под задната част и се сгъва полуавтоматично, когато е необходимо, с натискане на бутон. Тъй като не е непременно лесно да маневрирате с ремарке, по желание можете да получите помощ от асистента Trailer Assist. Тегличът на ремаркето предлага също общ опорен товар от 100 кг и опорен товар за багажници за велосипеди от 75 кг, което ще зарадва не само феновете на електрическите велосипеди.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип