Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Оригинални части® Volkswagen Оригиналния въздушен филтър

Volkswagen Оригинални части® Volkswagen Оригиналния въздушен филтър

Пасва идеално в корпуса за въздушен филтър на Вашия Volkswagen и е предвидени точно за работния обем и мощността на Вашия двигател.

Въздушният филтър улавя замърсяващите частици

в смукания въздух, преди да навлязат в горивната камера и там в съчетание с маслото да действат като шкурка. Те същевременно заглушават шумове на двигателя и осигуряват минимален разход на гориво.

Вашите предимства:

Оптимална горивна-въздушна смес

Само с точно количествено дозирана гориво-въздушна смес двигателите с вътрешно горене могат да развият своята пълна мощност. При това е необходимо смуканият въздух да е чист. Volkswagen Oригиналният въздушен филтър във Вашия автомобил гарантира оптимален разход на гориво и помага да се намалят вредните емисии.

Съпротивление на потока

Оригиналните въздушни филтри на Volkswagen са съгласувани точно със съответния тип двигател. При това се постигат две цели: висока степен на отделяне на замърсяванията и същевременно фино регулиране на съпротивлението на потока от всмукван въздух. Така се постига оптимално изгаряне с максимална мощност на потока при същевременно ниски емисии на вредни вещества.

Шумоизолация

Volkswagen Оригиналните въздушни филтри имат съгласувана геометрия на сгъвките и специални щампи и канали на хартията. Те поглъщат шума от поетия въздух и осигуряват пълноценно функциониране през целия експлоатационен живот.

Чистота

Филтрира надеждно и най-малките замърсяващи частици.

Програма Сервиз 4+

Пакетни предложения за цялата моделна гама на Volkswagen на възраст над 4 години

Обичате своя Volkswagen? Ние Ви предлагаме чудесна възможност да се погрижите за него на най-високо ниво. Възползвайте се от атрактивните ценови предложения на програмата Сервиз 4+ за Инспекция. Доверете се на нашите сервизни специалисти. Те най-добре знаят, от какво има нужда Вашия Volkswagen. По този начин Ви гарантираме, че ще бъдете с Вашия Volkswagen максимално дълго време.

Атрактивни условия с включени резервни части и труд валидни през цялата година!

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип