Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Летни гуми

При температура над 7 °C пътувате по-сигурно с летни гуми. Над 7 °C? С подходящите летни гуми пътувате сигурно и в горещините. Чрез специалната каучукова смес при високи температури се възползвате от по-малко износване и по-нисък разход на гориво.

Вашите предимства Информация за продукта

Вашите предимства

Вашите предимства

  • Повече сигурност при суха и мокра пътна настилка през летните месеци.
    По-доброто сцепление на гумата допринася за по-добрата стабилност на завои и по-късия спирачен път.
  • По-малко износване при високи температури.
    Специалната смес омеква по-малко дори при високи температури на асфалта.
  • Нисък разход на гориво.
    Летните гуми имат ниско съпротивление на въртене и пестят гориво.

Информация за продукта

Информация за продукта

Всички нови автомобили Volkswagen са серийно оборудвани с летни гуми.
Незабравяйте, че колелата на Вашия Volkswagen играят важна роля за безопасността Ви на пътя и придават индивидуален визуален акцент на автомобила. Затова полагайте грижи винаги да са изправни и да разполагат с необходимата и изисквана по закон дълбочина на профила.

Правилният профил за лятото.

Летните гуми са оптимално настроени за сухи и мокри летни пътни настилки. По-малко се износват при висока температура. Обърнете внимание на минималната дълбочина на профила, който нашите специалисти препоръчват да е 3 мм*.

По-малко износване при високи температури.

Специалната смес на летните гуми не омеква дори при високи температури на асфалта до 50 °C. За по-добро сцепление, по-добра стабилност на завои и по-къс спирачен път.

Нисък разход на гориво.

Летните гуми имат ниско съпротивление на въртене и пестят гориво.

Отдай се на красиви летни емоции.

* Законодателят разрешава при летни гуми дълбочината на профила да е минимално 1,6 мм. Нашите специалисти препоръчват да се сменят след 3 мм. Защото повече профил носи повече сигурност при спиране и намалява опасността от аквапланинг.