Сравнение на възможностите при подобрена навигация

ID. Software 3.0 инсталирн като актуализация и ID. Software 3.0 инсталиран фабрично.

Тази таблица Ви дава синтезирана информазия за функционалностите след актуализацията при ID.31, ID.41 и ID.51.

ФУНКЦИЯ 3.) Налична с ID. Software 3.0 – инсталиран като актуализация Налична с ID. Software 3.0 – инсталиран фабрично
Навигация с избор на лентата на движение – функционалността е част от навигацията, която е част от инфотеймънт пакета и е допълнителното оборудване 4.) Повишен комфорт и подобрена информация чрез прицизните навигационни указания при движение на магистрали Повишен комфорт и подобрена информация чрез прицизните навигационни указания при движение на магистрали
Онлайн търсене на специални места – която е част от инфотеймънт пакета и е допълнителното оборудване 4.) Подобрено изживяване на клиентите чрез по-бързи и по-точни резултати от търсенето, както и по-добро сортиране на изведените резултати Подобрено изживяване на клиентите чрез по-бързи и по-точни резултати от търсенето, както и по-добро сортиране на изведените резултати
Необходим е валиден договор We Connect Plus и Volkswagen ID потребителски профил
 1. ID.3: Разход на енергия в кВч/100 км: комбиниран 15,2-17,7; CO2-емисии в г/км: комбинирани 0.
  ID.4: Разход на енергия в кВч/100 км: комбиниран 16,7-22,2; CO2-емисии в г/км: комбинирани 0.
  ID.5: Разход на енергия в кВч/100 км: комбиниран 16,5-22,2; CO2-емисии в г/км: комбинирани 0.
  ID.Buzz: Разход на енергия в кВч/100 км: комбиниран  20,6-24,6; CO2-емисии в г/км: комбинирани 0.
  ID.Buzz Cargo: Разход на енергия в кВч/100 км: комбиниран 20,7-24,6; CO2-емисии в г/км: комбинирани 0.

  Данните за разхода на енергия и емисиите на CO2 са в диапазон според избраното оборудване на автомобила.
 2. Пробег според WLTP:

  WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure) e световна хармонизирана тестова процедура за леки автомобили и представлява нов метод на тестване, по който се определя разходът на гориво на превозното средство. WLTP отчита не само различните пътни ситуации и скорости на движение, но и разликите във вариантите на оборудването и тегловите класове на превозните средства. Действителният пробег се различава в зависимост от стила на шофиране, скоростта,  допълнителното оборудване към автомобила, външната температура, броят на пътниците/натоварването и топографски характеристики.

  Посочените стойности за разход на гориво и емисии на СО2 са получени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от офертата, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят също така от стила на шофиране, спецификите на изминатата отсечка и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да се получат по-специално от допълнително оборудване или аксесоари (напр. по-широки гуми, климатична система, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците в автомобила, натоварването на автомобила, избрания режим на шофиране, топографията и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като например теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката. Нормите за разход се изчисляват при CO2 емисиите г/км.

 3. Функциите след извършена актуализация могат да варират и са зависими от страната, годината на производство на автомобила, както и от допълнителното оборудване.
 4. Зависи от избраното допълнително оборудване.
Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Software 3.0 Update

ID. Software 3.0 Update

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип