Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Да спукате гума не винаги означаване, че е необходимо да спрете веднага, за да я смените на пътя.

ContiSeal™ уплътнява спуканите гуми, така че да пристигнете безопасно до своята дестинация.

Температурите са по-ниски от 7 °C?

Време е за зимни гуми.

При зимно време е наложително да бъдете със зимни гуми напът. Иначе рискувате да бъдете санкционирани от Пътна полиция или най-важното - Вашата сигурност е застрашена.

Българското законодателство препоръчва в периода от 15 ноември до 1 март на автомобила да се монтират гуми, предназначени за зимни условия като дълбочината на протектора трябва да бъде не по-малка или равна на 4 мм.

Нашата препоръка: Преминете на зимни гуми, веднага щом температурите паднат под 7 °C.

Black Chili е "тайната подправка" на Continental

сместа, която гарантира, че автомобилните гуми могат да постигнат още по-добри резултати и още по-добро сцепление. Благодарение на многобройните проучвания, иновации и разработки, въвеждането на технологията значително подобри ходовите и спирачните характеристики на високоефективните (UHP и uUHP) целогодишни гуми, като същевременно намали съпротивлението при търкаляне, осигурявайки по-добра издръжливост на гумите при всекидневна употреба.

Автомобилните гуми SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P и ContiSportContact 5 са особено подходящи за спортни и високопроходими автомобили, както и за електрически модели от най-висок клас. 

От 1 до 30 юни Continental предоставя възможност на всички клиенти и любители на марката Volkswagen, както и ценители на първокласните автомобилни гуми, да покажат своите познания за автомобилните гуми в играта с въпроси на  www.blackchili.bg и да участват за спечелването на голямата награда - четири дневно приключение Black Chili Driving Experience във Франция.

Добрият резултат от играта може да Ви осигури и купон за 10% отстъпка при покупка на комплект (4 броя) летни или зимни гуми с марка Continental. Volkswagen сервизните комплекси в цялата страна са сред обектите, където купонът за отстъпка може да бъде реализиран в периода от 1 юни до 31 октомври 2020. Всеки купон е с уникален номер и може да бъде използван еднократно.

*Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Използваните снимки са илюстративни.
Повече информация за асортимента и наличностите може да получите от Вашия Volkswagen сервизен партньор.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип