Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Годишен технически преглед във Вашия Volkswagen сервиз*.

Проверката на Вашия автомобил се извършва съгласно НАРЕДБА № Н-32 за периодичните прегледи за проверка на техническата изправност на пътните превозни средства.

Съгласно Наредба № Н-32 първият преглед за новите леки автомобили в България е предписан на 3-тата година след първата регистрация, вторият преглед е след още 2 години и всеки следващ след това е на всяка година.

Доверете се на нашия опит и нашите специалисти

Възползвайте се от компетентността на нашите перфектно обучени механици в сервиза на Volkswagen, които непрекъснато посещават професионални обучения, за да имат право да провеждат прегледите.

Те ще проверят техническата изправност на Вашия автомобил, както и замърсяването на околната среда съгласно съвременното състояние на технологията. Така евентуални грешки могат да бъдат навреме отстранени, за да се гарантира Вашата сигурност и сигурността на другите участници в пътното движение.

*Важи само за предлагащите тази услуга сервизи.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип