Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ремонт и поддръжка Каросерията и лаковото покритие

Ремонт и поддръжка Каросерията и лаковото покритие

Желаем Ви приятно пътуване!

И се надяваме, че винаги ще пристигате добре. Ако все пак някога по автомобила се появи драскотина или вдлъбнатина, тогава по-добре елате в нашия специализиран сервиз. Ние обстойно ще разгледаме щетата, ще обсъдим с Вас различните възможности за ремонт и ще Ви направим конкретно предложение с точно разписани разходи.

С професионалната профилактика на лаково покритие в оторизиран сервиз на Volkswagen автомобилът Ви ще остане по-дълго красив и с оптимално защитено покритие. Редовното дълбочинно полиране и професионално консервиране запазват лъскавината на боята като нова през годините.

Удари от камъни, драскотини и дребни повреди по лаковото покритие, например по ръбове, представляват идеални места за ръждата. Преди корозията да обхване други зони и щетата да приеме по-големи размери, трябва да дойдете във Вашия оторизиран сервиз на Volkswagen. Естествено Вашият оторизиран сервиз Volkswagen е първият адрес, в случай че някога се случи истинска злополука. Нашите най-добре обучени работници ще приведат Вашия автомобил отново във форма със специални инструменти и технологии. Боята се нанася накрая в камери така грижливо за различните слоеве, че Вашият автомобил изглежда отново като нов.

Услуги на Volkswagen при повреди по каросерията и лаковото покритие

  • Професионални ремонти по каросерията и лаковото покритие;
  • Най-модерно техническо оборудване;
  • Използване само на Volkswagen Оригинални части®;
  • Изгодно отстраняване на повреди по стъклата и пластмасовите части;
  • Комплексно отстраняване на щети със застраховки;
  • 24 месеца гаранция на ремонта и Volkswagen Оригинални части®;
  • Най-съвременен екологичен стандарт при обработката и третирането на отпадъците.

Clever Repair

Умната алтернатива за малки повреди в и по автомобила. За запазващи дълготрайността ремонти на най-съвременно ниво на технологиите.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип