Menü schließen
Затвори

Ремонт и поддръжка Каросерията и лаковото покритие

Ремонт и поддръжка Каросерията и лаковото покритие

Желаем Ви приятно пътуване!

И се надяваме, че винаги ще пристигате добре. Ако все пак някога по автомобила се появи драскотина или вдлъбнатина, тогава по-добре елате в нашия специализиран сервиз. Ние обстойно ще разгледаме щетата, ще обсъдим с Вас различните възможности за ремонт и ще Ви направим конкретно предложение с точно разписани разходи.

С професионалната профилактика на лаково покритие в оторизиран сервиз на Volkswagen автомобилът Ви ще остане по-дълго красив и с оптимално защитено покритие. Редовното дълбочинно полиране и професионално консервиране запазват лъскавината на боята като нова през годините.

Удари от камъни, драскотини и дребни повреди по лаковото покритие, например по ръбове, представляват идеални места за ръждата. Преди корозията да обхване други зони и щетата да приеме по-големи размери, трябва да дойдете във Вашия оторизиран сервиз на Volkswagen. Естествено Вашият оторизиран сервиз Volkswagen е първият адрес, в случай че някога се случи истинска злополука. Нашите най-добре обучени работници ще приведат Вашия автомобил отново във форма със специални инструменти и технологии. Боята се нанася накрая в камери така грижливо за различните слоеве, че Вашият автомобил изглежда отново като нов.

Услуги на Volkswagen при повреди по каросерията и лаковото покритие

  • Професионални ремонти по каросерията и лаковото покритие;
  • Най-модерно техническо оборудване;
  • Използване само на Volkswagen Оригинални части®;
  • Изгодно отстраняване на повреди по стъклата и пластмасовите части;
  • Комплексно отстраняване на щети със застраховки;
  • 24 месеца гаранция на ремонта и Volkswagen Оригинални части®;
  • Най-съвременен екологичен стандарт при обработката и третирането на отпадъците.

Clever Repair

Умната алтернатива за малки повреди в и по автомобила. За запазващи дълготрайността ремонти на най-съвременно ниво на технологиите.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team