Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Предшествен модел Arteon (2017)

Формата следва очарованието.

В лицето на Arteon Volkswagen представя автомобил, чиято силна и неповторима индивидуалност придава на всеки ден нещо допълнително.

Екстериор

Привличащ погледите от всеки ъгъл.

Издълженият силует с дълго междуосие осигурява отличителен страничен изглед и простор на всички седалки. Страничните прозорци без рамки, които са като класическа характеристика на фастбека, привличат особено внимание, като предават висококачествена елегантност.

Elegance и R-Line

Премиум излъчване - от елегантно до спортно.

За тези, които искат още повече - вариантите на оборудване Arteon Elegance и R-Line предлагат комфорт, спортен дух и дизайн на високо ниво.

LED-задни светлени

Дизайн на светлините, показващ пътя към бъдещето.

Модерните задни светлини с LED технология в задната част придават на Arteon силно изражение и изключителна динамика. Тяхното плавно движение на светлината създава усещане, а по този начин и безопасност.

Асистиращи системи.

Привличащ вниманието: Arteon убеждава, както по отношение на първокласния дизайн, така и по отношение на удоволствието от шофирането. Когато става въпрос за нови асистиращи системи, Arteon е в челните редици.

 

Автоматично регулиране на дистанцията ACC

Следете за дистанцията за движещите се отпред превозни средства.

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC Ви помага да поддържате автоматично предварително зададена максимална скорост, както и дистанция спрямо движещото се отпред превозно средство. В съчетание с навигационната система ACC се допълва от функция за предикативно регулиране на скоростта и асистент за завои. По този начин автомобилът Ви помага да не превишавате ограничения на скоростта и да се движите в рамките на позволеното за съответните участъци темпо. Освен това системата напасва скоростта автоматично на основата на данните от навигационната система за завои, кръстовища (отклонения) и кръгови движения.

Area View

Открива нови перспективи.

Area View следи за заобикалящата Ви среда вместо Вас. Тя Ви предоставя изглед в реално време на външната среда около Вашия Arteon в пилотската кабина и е опционален пакет към пълния завършен вид на автомобила Ви.

Lane Assist

Ние го наричаме стандартно шество чувство.

Фабрично предлаганата функция "Lane Assist" разпознава случаите, в които автомобилът неволно напуска очертанията на лентата на движение и с помощта на коригиращи импулси в кормилното управление го връща обратно в лентата.

Park Assist

Паркиране с чувство.

Асистентът за паркиране маневрира спокойно на желаното от Вас място за паркиране.

Динамични светлини при завиване

Вашият помощник при всеки завой.

Доказателство за скоростта на светлината при всеки завой.

Dynamic Light Assist

Осветяващ във всяко едно отношение.

Опционалният "Dynamic Light Assist" осигурява оптимална осветеност на пътя и много добра видимост в пътното движение чрез автоматично управление на дългите светлини.

Emergency Assist

Вашият помощник, в случай на спешност.

При спешни медицински случаи опционалната система "Emergency Assist" може да предупреди пътниците и другите участници в движението, както и да отбие автомобила Ви контролирано.

Асистент при задръствания

Подпомага при Stop-and-go-трафик.

Може да облекчи шофьора Stop-and-go движение и по този начин да помогне за избягване на инциденти в задръстване.

Front Assist

Секунда на уплах? Не и с Arteon.

Асистентът за аварийно спиране "Front Assist" с функция за разпознаване на пешеходци е в състояние пре регистриране на опасност от произшествие да намали последствията от евентуален инцидент, както и - в идеален случай - напълно да предотврати произшествието.* Системата разпознава пешеходци и превозни средства на пътното платно и при регистриране на опасност от инцидент с друго превозно средство или пешеходец своевременно предупреждава водача. В случай че водачът не реагира на предупреждението, системата е в състояние автоматично да предизвика аварийно спиране на автомобила.*

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип