Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Предшествен модел Beetle (2016)

Не може да бъде конфигуриран.

Beetle вече не може да се поръчва с индивидуално оборудване и не се предлага за продажба като нов автомобил. Открийте го в нашите предложения за употребявани автомобили.

Внимание: остри завои.

Beetle е останал верен на своята линия, но сега е по-забележителен и по-спортен от всякога. С уникален характер и многобройни възможности за индивидуализация, които безпроблемно се адаптират към своите водачи. Затова покажете и Вие своя профил - с Beetle.

Екстериор

Върви в крак с времето.

Независимо дали е в покой или в движение Beetle впечатлява със своя неповторим външен вид и свежи цветове.

Интериор

Цветен и индивидуален.

Кокпитът и интериорът на Beetle изненадват с модерна цифрова визия и богат избор от цветове.

Седалки

За да стоите седанли със стил.

Удобно ли Ви е докато седите? В Beetle със сигурност - и това е не само, защото седалките са практични и удобни, а и благодарение на атрактивния им дизайн.

Панорамен стъклен покрив

Бъдете отворени за новото.

С опционалния в оборудването панорамен стъклен покрив Beetle получава още повече светлина и чувство за пространство в купето.

Колела

Джанти за всяко едно чувство.

Всяка джанта от разнообразната гама на Beetle се отличава със собствен стил.

Открийте някои от акцентите на Volkswagen Beetle.

R-Line "Интериор" Създайте си ясно изразен спортен външен вид. С опционалния пакет R-Line "Интериор".

Осигурете си внушителен външен вид с оборудването R-Line "Интериор" Beetle, който носи спортното усещане винаги със себе си и доказва, че дизайнът отвътре не отстъпва по нищо на външния му вид.

Винаги на правилната вълна.

В добро настроение и спокойствие на пътя. Когато става въпрос за удоволствие от музиката и по-лесно намиране на маршрута, информационно-развлекателната система в Beetle има какво да предложи.

Радио

Музиката е навсякъде с Вас.

Вашата любима музика ще е винаги с Вас в Beetle по време на път - благодарение на MP3 CD плеъра със SD карта памет и тъчскрийн.

Навигационна система

Мултимедия в движение.

Опционалната навигационна система "Discover Media" в Beetle ще Ви отведе директно до целта.

"Fender® Sound"

Звукова симбиоза.

Този звук се отличава. Ако опционалната звукова система "Fender® Sound" се намира в Beetle, можете да я видите, но по-важното е, че можете да я чуете.

Свързване на приложения

Пълна свързаност.

App-Connect - три новаторски технологии, които пренасят приложенията за смартфони на сензорния екран на инфотейнмънт системата Ви: MirrorLink™, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™.

Car-Net

Интернет на борда.

Насладете се на изцяло ново ниво на комфорт с интернет във Вашия Volkswagen. Актуалната информация Ви помага да избегнете задръстванията и много други неща.

Помощник на борда.

Beetle е толкова очарователен, че множеството му иновативни системи за подпомагане на водача са готови да Ви помогнат при всяко пътуване.

Rear View Задно виждане

Неясното обръщане на посоката на движение вече е в миналото. Опционалната камера за задно виждане Ви показва какво се случва отзад на предния дисплей на Beetle.

Сензор за "Мъртва точка" Внимателен помощник.

Опционалният сензор за мъртвата зона с асистент за паркиране предупреждава за автомобили в мъртвата зона при потегляне и по време на движение.

Парктроник Регулировчик на борда.

За съжаление тесните места за паркиране са по-скоро правило, отколкото изключение. Но с помощта на опционалния помощник за паркиране можете да насочвате Beetle в тях много по-лесно.

Оставете се да бъдете впечатлени от Motorsport чувството.

Допълнителен инструмент

Три части. Централно разположени. И скоро стават незаменими: с опционалния допълнителен инструмент за Beetle арматурното табло се превръща в спортен кокпит. Увеличете максимално удоволствието от шофирането!

Сменете скоростта по-бързо. И по-икономично.

DSG скоростна кутия с двоен съединител

Скоростната кутия с двоен съединител DSG позволява плавна смяна на предавките без прекъсване на сцеплението. Тя съчетава предимствата на ръчната и автоматичната трансмисия и може да помогне за намаляване на разхода на гориво.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип