Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Предшествен модел Golf 7 (2017)

Открий новия Golf

Golf 8 е вече тук. И поставя нови стандарти на пътя. Интелигентните асистиращи системи правят всяко пътуване по-комфортно и по-спокойно. В комбинация с типичното усещане за Golf.

Golf - в ново, по-комфортно, по-интелигентно и по-свързано поколение.

По-универсален от почти всеки друг автомобил. Golf VII.

Golf е автомобилът, който определя своя клас от поколения насам. Последното поколение на Golf VII отново определя стандартите в своя клас.

Оборудване и дизайн.

Висококачествено оборудване и ясен дизайн характеризират всеки Volkswagen.

Многобройните възможности за персонализиране също Ви дават възможност да създадете свой личен Golf. Ще се изненадате от големия избор, който имате.

Екстериор Динамиката среща елегантността.

Golf от пръв поглед - и както във всяко поколение с поразителен и уверен външен вид. От фаровете и броните през динамичната радиаторна решетка до задния дифузьор и изразителните LED задни светлини.

Интериор Повече пространство за Вашия комфорт.

Пространство, комфорт, качество и нови технологии. Golf Ви предлага всичко това отвътре. С една-единствена цел: да направи всяко Ваше шофиране възможно най-спокойно.

Колела Защото гумите и джантите са важни.

Коя комбинация от гуми и джанти изглежда най-добре за Вашия Golf е въпрос на вкус. Във всеки случай алуминиевите джанти подчертават спортния характер на Golf 7.

Опционално R-Line оборудване.

Подчертайте самоувереното излъчване на вашия Golf. С оборудването R-Line можете да придадете още повече динамика на екстериора и спортно излъчване на интериора.

R-Line

Изразявайте още повече спортните си амбиции. С опционалния пакет R-Line.

Впечатляващ дизайн: пакетът R-Line поставя спортни акценти с множество детайли от оборудването отвън и висококачествени материали отвътре.

R-Line екстериор

Вашият Golf е спортист: опционалният екстериорен пакет R-Line.

Екстериорният пакет R-Line с изразителна предна броня, спортен дифузьор, гланцово черни въздухозаборници и прагове придават на Golf забележителен, спортен вид.

R-Line спортен пакет

Перфектно настроен за Вашето спортно шофиране: опционалният спортен пакет R-Line.

Със спортния пакет R-Line можете да добавите акценти към вашия Golf, които да направят шофирането още по-динамично.

Технология.

Модерната технология на двигателя на Вашия Golf се характеризира с икономичност, теглителна сила и производителност. Много подходящо, ако обичате да шофирате много, но искате да контролирате и разхода на гориво.

Двигател

Възползвайте се от високата теглителна сила при ниска консумация.

Бензиновите двигатели TSI и дизеловите двигатели TDI са настроени за висока мощност при нисък разход и със сигурност ще Ви вдъхновят.

Система с активни цилиндри

Просто изключете и спестете гориво.

При по-ниски изисквания за мощност почти няма да забележите, че двигателят работи само с два цилиндъра. Деактивирането на цилиндрите прави това възможно. Това Ви позволява да намалите значително разхода на гориво.

4MOTION

Не губете почва под краката си.

Искате да напреднете с добро сцепление дори на мокра и неравна настилка? Благодарение на опционалния пакет за задвижване на всички колела "4MOTION" това е възможно почти на всякакъв терен.

Комфорт. Оставете се да се чувствате удобно във Вашия Golf.

Когато Вашия гръб Ви е на сърце.

ergoActive седалка

Регулирането в 14 посоки на опционалната спортна седалка ergoActive Ви осигурява високо ниво на комфорт на седене. Можете удобно да регулирате седалката на водача според ръста на тялото си и така да облекчите гърба си. Иновативната седалка има интегрирана масажна функция, както и подгрев за зимните дни.

За да се уверите, че не само Вие, но и звукът подхожда на автомобила.

DYNAUDIO Excite

Опционалната озвучителна система DYNAUDIO Excite е настроена към акустиката на помещението в автомобила и Ви осигурява звук, който не сте очаквали от един Golf.

Доверете се на една вечна елегантност.

Кожен салон.

Насладете се на несравнимото усещане за изключителна атмосфера при всяко пътуване. Защото при поискване можете да получите най-доброто кожено и ArtVelours оборудване за Вашия Golf 7, включително седалки с подгрев и многофункционален волан с удобен захват.

Вижте точно информацията, която искате да видите.

Active Info Display

Класическите скоростомер, оборотомер и километраж са в миналото. Опционално може да ги замените с дисплей с висока разделителна способност. Иновативното арматурно табло Active Info Display може да Ви предостави информация, която далеч надхвърля скоростта и показателите за гориво.

Търсите употребяван Golf VII?

При нас ще го откриете.

Das WeltAuto е международна марка на Volkswagen AG за употребявани автомобили със собствен печат за качество. При нас ще откриете автомобили в категория "Firstclass", които са под 18 месеца и на пробег по-малко от 25.000 м. Разгледайте и останалите автомобили на нашата страница, които се предлагат с Das WeltAuto гаранция от 12 месеца или 20.000 км.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип