Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Открий новият Golf GTI

Един легендарен герой е отново на пътя и определено привлича вниманието към себе си - най-вече от страна на тези, които имат привилегията да го управляват, получавайки още повече удоволствие от карането и още повече моменти, в които настръхват от въодушевление.

Конски сили, коити ще Ви накарат да настръхнете. Golf GTI "Performance".

Eдин митичен герой се завръща на пътя и отново привлича вниманието към себе си, а при шофиране носи още повече удоволствие отпреди, карайки Ви да настръхвате от ентусиазъм.

Оборудване и дизайн

Висококачественото оборудване и изчистените дизайнерски черти са отличителни черти на всеки Volkswagen. Многобройните възможности за индивидуализация Ви предлагат допълнителна възможност да създадете свой напълно персонален Golf GTI. Ще останете удивени от това колко богат избор имате на разположение всъщност.

Екстериор Почувствайте харизмата на една легенда.

Golf GTI е безпогрешно разпознаваем като такъв и в най-новото си изпълнение. Ще видите, че скромността не е неговата сила. Точно обратното - той не се колебае да покаже всичко, с което разполага.

Интериор Открийте една изискана състезателна атмосфера.

Спортен, легендарен, и с афинитет към традициите: интериорът на Golf GTI "Performance" впечатлява по всички параметри - от таблото, през карираните спортни седалки, чак до педалите от неръждаема стомана. Той демонстрира характерно и висикокачествено GTI оборудване.

Светлини Ще Ви омагьосат още от пръв поглед.

Дизайнът на светлините на Golf GTI "Performance" се откроява отдалеч. LED-фаровете с характерната линия на дневните светлини и LED-задните светлини с динамични мигачи допринасят както за добрата видимост, така и за спортното излъчване на автомобила.

Колела Така всички погледи ще са вперени към Вас.

Никой друг детайл не е толкова важен за странични изглед на един автомобил, колкото гумите и джантите в комбинация. Динамичните джанти от лека сплав, които са на Ваше разположение, предлагани като серийно оборудване или опционално, подчертават по ефектен начин спортната натура на Golf GTI "Performance" и привличат погледите към впечатляващите, боядисани в червено спирачни апарати.

Варианти на оборудване

Инфотейнмънт

Без значение дали се налага да провеждате телефонни разговори докато шофирате, нуждаете се от актуални дани за трафика, искате да достигнете до опредлена цел през навигационната система или просто Ви се иска да послушате любимата си музика. Вашият Golf Ви предлага различни възможности да използвате модерните технологии по лесен и интуитивен начин.

Инфотейнмънт функции

Навигация

Назад към прегледа

Така ще достигате до целта си в отлично настроение.

Двете предлагани като опция навигационни системи предлагат изобилие от иновативни технологии и почти не оставят неудовлетворени желания. Така получавате първокласно забавление и ще бъдете винаги на прав път.

Car-Net "Guide & Inform"

Назад към прегледа

Бъдете винаги в крак с новостите на път.

С Car-Net "Guide & Inform" Вие лесно ще намирате целите в близост до Вас, налични паркоместа или следващата бензиностанция.

Car-Net "App Connect"

Назад към прегледа

Пълна свързаност.

App-Connect - това са три иновативни технологии, които пренасят приложенията от Вашия смартфон на тъчскрийна на инфотейнмънт-системата в автомобила Ви: MirrorLink™, Android Audio™ от Google и Apple CarPlay™.

Телефония

Назад към прегледа

Улеснява комуникацията.

Няма нужда да преставате да говорите, просто оставете ръцете си на волана. За целта Golf Ви предлага две комфортни възможности за свързване на телефон.

Асистиращи системи

Интелигентните асистиращи системи за водача във Вашия Golf допринасят за постигането на по-добър комфорт при пътуване и едновременно с това Ви помагат да се справяте по-лесно в критични ситуации или дори да избягвате такива. Макар че рядко ще забележите действието на тези системи, чувството да знаете, че тях все пак ги има, е наистина успокояващо.

Асистиращи системи

Front Assist и ACC

Назад към прегледа

За да бъдете спокойни дори в нервна пътна обстановка.

С помощта на предлаганото като опция автоматично регулиране на дистанцията (ACC) Вие пътувате максимално спокойно. Серийната система за наблюдение на периметъра пред автомобила "Front Assist" Ви очаква с функция за разпознаване на пешеходци и технология "City emergency brake".

Асистент за задръстване и Emergency Assist

Назад към прегледа

За да бъдете спокойни и по време на задръстване.

Предлаганият като опция асистент за задръстване Ви подпомага в изнервящи ситуации с непрекъснати последователни спирания и потегляния, като намалява риска от типичните за този тип трафик произшествия. Също така разпознава кога водачът не е в състояние да управлява безопасно автомобила и в такива случаи предприема необходимите действия за частично управление и/или спиране на автомобила.

"Dynamic Light Assist"

Назад към прегледа

Пътното платно остава оптимално осветено - независимо от насрещния трафик.

Нямаше ли да бъде по-удобно, ако имаше как през тъмната част от денонощието винаги да карате на дълги светлини? Предлаганата като опция технология "Dynamic Light Assist" прави именно това, без да заслепява останалите участници в движението.

Blind Spot-Sensor

Назад към прегледа

Ето как Вашият Golf GTI Ви помага при смяна на лентата и при отпаркиране.

Предлаганият като опция "Blind Spot"-сензор с астистент за отпаркиране в рамките на възможностите на системата предупреждава водача за наличие на превозни средства в мъртвото поле. При отпаркиране на заден ход системата наблюдава пространството зад и встрани от автомобила.

Технология

Golf GTI "Performance" е мощен автомобил със спортен характер, създаден, за да носи удоволствие. Стегнатата настройка на ходовата част осигурява повече комфорт, оптимален контакт с пътя и по-добър контрол при управление.

Двигател

Насладете се на още повече мощност при пълен контрол.

Golf GTI "Performance" предлага изобилие от мощ и спортен характер със спираща дъха мощност и още повече удоволствие от шофирането.

 Научете повече

Прогресивно управление

За да изпитвате още повече удоволствие в завоите.

В GTI Performance серийният електронен блокаж на диференциала и серийното прогресивно кормилно управление гарантират още повече удоволствие от шофирането по пътища с много завои. За още повече динамика на пътя, по-добър контакт с пътя и за по-директен контрол при управление. 

Научете повече

Спортно окачване

За да се постигне максимално удоволствие от шофирането, каросерията на Golf GTI "Performance" е снишена с 15 милиметра, а спортното окачване разполага с по-твърда настройка на амортисьорите, пружините и напречните стабилизиращи щанги.

 Научете повече

Комфорт

Доставете си удобство във Вашия Golf GTI "Performance". Неговото богато серийно оборудване, интуитивното управление на функциите и многото комфортни екстри допринасят за това да можете спокойно да се наслаждавате на всеки ден с автомобила си.

Golf GTI "Performance" разполага със спортни седалки, които са истински култ.

Ако сте от хората, които държат на специалните детайли, то още с качването на борда на Golf GTI "Performance" ще останете възхитени. Защото Golf GTI винати се е отличавал с легендарните карирани тапицерии на седалките. А новата генерация на GTI с гордост продължава тази традиция.

Научете повече

За да се наслаждавате на всеки тон.

DYNAUDIO Excite

Музика в автомобила, която звучи по-добре дори от домашната ви Hi-Fi-уредба? Предлаганата по желание на клиента озвучителна система DYNAUDIO Excite е напасната към акустичните особености на интериора на автомобила и Ви предлага звук, който всъщност не сте очаквали - дори когато сте свикнали на High-End-акустично изживяване.

Научете повече

Кожен салон "Vienna"

Превърнете интериора в луксозна ложа.

Създайте си своя собствена комфортна зона: висококачествена и мека, предлаганата като опция кожена тапицерия "Vienna" с изключително удобни седалки за водача и спътника му предлага атмосфера, достойна за висшата класа.

Научете повече

За да виждате точно тази информация, от която имате нужда.

Active Info Display

Класическото арматурно табло вече е част от миналото. По желание класическите уреди сега могат да бъдат заменени от дисплей с висока разделителна способност. Иновативният комбиниран инструмент Active Info Display може да ви показва данни, които далеч надхвърлят обичайните показатели като например скорост и ниво на гориво в резервоара. 

Научете повече

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип