За да виждате точно тези информации, които желаете.

С предлагания като опция Active Info Display вие се възползвате от предимствата на комбиниран инструмент с диагонал 31 см (12,3 инча), разположен на голям TFT-цветен дисплей.

С помощта на различни профили вие можете да избирате между определени акценти, които да бъдат показвани редом с класическите уреди като оборотомер, скоростомер и километраж. 

Въпросните профили могат да се избират съвсем лесно от мултифункционалния волан: според нуждите си например можете да избирате между детайлни данни за шофирането или оптично изображение на асистиращите системи за водача. В допълнение към това в кръглите уреди можете да избирате да се показват различни типове данни.

При инфотейнмънт-системата "Discover Media" вие можете да избирате дали в Active Info Display да виждате голямата навигационна карта на системата. С "Discover Pro" на ваше разположение са и двата основни изгледа на комбинирания прибор.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип