За да бъдете спокойни и по време на задръстване.

Предлаганият като опция асистент за задръстване използва определени функции като например автоматичното регулиране на дистанцията ACC и асистента за спазване на лентата на движение "Lane Assist", за да направи възможно комфортното автоматизирано придвижване в условия на задръстване. Така вашrят Golf GTI "Performance" следва превозното средство пред вас и борави автоматично с газта и спирачките. Едновременно с това автомобилът автоматично поддържа лентата на движение.

Предлаганият като опция Emergency Assist се намесва автоматично, когато независимо от подадените предупреждения не се отчете дейност от страна на водача. Системата прави възможното, за да предупреди останалите участници в движението посредством спирачни импулси, предупредителни сигнали и аварийни светлини, за потенциална опасност. В случай че водачът продължава да не реагира, системата предприема контролирано спиране на автомобила до състояние на пълен покой. По този начин в рамките на възможностите на системата се намалява вероятността от произшествие.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип