Ще ви омагьосат още от пръв поглед.

LED-фаровете са особено подходящо допълнение към дизайна на Golf GTI "Performance". Освен че пестят енергия, те облекчават очите ви, тъй като светлината им максимално се доближава по характеристики до дневната. За добрата видимост допринася и системата за измиване на фаровете (с предупредителна лампа за ниско ниво на измиващата течност).

Към основните акценти в дизайна на фаровете спадат LED-задните светлини с динамични мигачи: те представляват анимирана светлинна ивица, показваща посоката на завиване.

По желание на клиента, оборудването може да се допълни и от фарове за мъгла. Въпросните имат за цел да ви помогнат да виждате добре пътя и останалите участници в движението дори при неблагоприятни атмосферни условия. Предлаганите като опция завиващи светлини ви помагат своевременно да виждате евентуални препятствия пред себе си в завоите.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип