Почувствайте харизмата на една легенда.

Напълно естествено, дизайнът на Golf GTI "Performance" е вдъхновен от моторните спортове. Предната част с още по-тесни светлини, характерната структура на предната решетка тип пчелна пита, както и блестящо черните въздухозаборници категорично го определят като пряк наследник на класическия GTI. Хромираната лайстна с GTI-надпис в предната решетка се простира чак до фаровете и подчертава усещането за динамика. Въпросното усещане се подсилва още повече от оформената по спефичен маниер предна броня.

Спортното излъчване в страничния изглед е постигнато чрез разширените прагове, които придават на снишения към земята Golf GTI още по-атлетичен и приближен към асфалта вид, а на предните калници има GTI-надпис с лого.

Задницата се отличава с релефен дифузор в матово черно, в лявата част на който са интегрирани хромираните накрайници на изпускателната система, както и с боядисан в цвета на автомобила спойлер на задния капак. Нощем тъмночервените LED-задни светлини и LED-осветлението в областта на регистрационната табела прибавят допълнителен стилистичен акцент.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип