Golf GTI:

Колела

Те са динамични и привличат погледите: още щом се появят иззад ъгъла, алуминиевите джанти Brooklyn събират погледите върху себе си. Характерните алуминиеви колела с широки гуми 225/45 R 17 подчертават динамичния нрав на GTI и дават характерен израз на неговата същност. Те доминират страничния изглед на Golf GTI "Performance" по ненаподобим начин.

По желание можете да направите автомобила и още по-спортен: например с черните 18-цолови колела Milton Keynes със специално покритие. Ако и това не е достатъчно, можете да се насочите към предлаганите като опция 19-цолови джанти Brescia с 5-Y-лъчев дизайн със специално покритие или 19-цоловите джанти Santiago с блестящи кръстосани елементи. Последните два варианта са част от ексклузивната гама на Volkswagen R и въпреки внушителните си размери изгледжат почти филигранни. Който и от предлаганите варианти да изберете, боядисаните в блестящо червен цвят спирачни апарати с GTI-надпис винаги остават ключов акцент.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип