Така ще достигате до целта си в отлично настроение.

В новия Golf GTI "Performance" вие можете да избирате между две предлагани като опция навигационни системи. Системата Discover Media е оборудвана с 20,3 см (8 инча) цветен тъчскрийн, осем високоговорителя, FM-радиоприемник, CD-плеър, два слота за SD-карти, USB-портове, свързване с мобилен телефон просредством Bluetooth и безплатни ъпдейти на софтуера.

В случай че искате повече: предлаганата като опция навигационна система Discover Pro предлага иновативно жестово управление. Благодарение на него само с едно движение на ръката можете да преминавате между една и друга радиостанция, или пък да променяте различни настройки на автомобила, като например интензивността на интериорното осветление. В допълнение системата разполага с 23,4 см (9,2 инча) екран, който предлага прегледно 3D-изобразяване на карти. Системата разполага с осем високоговорителя, FM-радиоприемник, CD-плеър, възможност за възпроизвеждане на MP3-, AAC- и WMA-файлове, два слота за SD-карти, USB-портове и свързване с мобилен телефон посредством Bluetooth.

Тук ще намерите файлове за сваляне  ъпдейди за радио- и навигационниите системи на Volkswagen

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип