Golf GTI:

Паркинг-асистент  "Park Assist"

Едва 80 см място за маневриране са достатъчни на предлагания като опция паркинг-асистент "Park Assist", за да намести Golf GTI "Performance" автоматично в пролуката за паркиране. Местата за паркиране могат да бъдат откривани и автоматично, при скорост на движение до 40 км/ч. Системата позволява автоматично насочване на автомобила не само на заден ход при надлъжно паркиране на улицата, но и паркиране на преден ход в напречни и надлъжни места - например в подземни паркинги, където мястото традиционно е ограничено.

Вие боравите единствено с газта, спирачките и съединителя, а асистентът сам избира идеалната траектиория за маневрите - като при надлъжно паркиране това важи и за отпаркирането. По време на асистирааното паркиране вие във всеки момент можете да вземете нещата в свои ръцеq като поемете волана или натиснете Park Assist бутона.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип