Улеснява комуникацията ви.

Няма нужда да преставате да говорите - сега можете да останете напълно концентрирани върху шофирането. За целта Golf ви предлага две комфортни възможности за свързване на телефон. Те осигуряват особено високо качество на звука при разговор: Благодарение на дигиталния гласов процесор, висококачествения микрофон в тавана на автомобила и отличните високоговорители на автомобила. Благодарение на свързването с външната антена на автомобила, обхватът остава добър дори в критични ситуации.

В изпълнението "Comfort" мобилният телефон се свързва с външната антена на автомобила по индуктивен, тоест безжичен път, достатъчно е просто да бъде поставен в предназначената за цела ниша. По този начин вече не е необходимо купуването на допълнителна поставка за телефона ви. Във варианта "Premium" можете автоматично да прехвърляте посредством Bluetooth вече започнати разговори към системата "свободни ръце". Управлението се извършва с гласови команди, от мултифункционалния волан или от инфотейнтмънт-системат. Съвсем просто - и както ви е удобно.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип