Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf Sportsvan (2017)

Touran Sportsvan. Щедрият Golf.

Той принадлежи към семейството на Golf, но неговата особена роля в семейството на Golf се разпознава по неговото име и неговия дизайн. Отвън Golf Sportsvan се представя спортен, а отвътре особено просторен.

Комфорт

Пространствено чудо на високо равнище. Golf Sportsvan предлага много място за цялото семейство и за голямо количество багаж. Освен това благодарение на повдигната позиция на седене се радвате на по-добра ориентация при шофиране, както и на по-лесно качване и слизане.

Сгъваеми маси
Отделения за съхранение
Отделения за вещи във вратите
Комфорт
Седалка ergoActive
Сгъваеми маси
Отделения за съхранение
Отделения за вещи във вратите
Комфорт
Седалка ergoActive

Масичке, сгъни се.

Джобове и сгъваеми масички на гърба на предните седалки правят пътуването на пасажерите отзад още по-приятно.

Дръжте важните неща под око и под ръка.

Или в практичното отделение за вещи върху арматурното табло, или в другите многобройни отделения с удобен достъп. И нещо изключително: охлаждащата се жабка, която може да побере провизиите за пътуването, е част от серийното оборудване.

Винаги на различно място. Но всичко на мястото си.

Отделението за вещи във вратите осигурява място за дребни предмети, за да откривате всичко бързо.

Golf Sportsvan детайли по интериора на задните седалки.

Повдигната позиция на седене Ви осигурява по-добра ориентация по време на шофиране и улеснява качването и слизането. А Вашите спътници на задната седалка може да се настанят удобно благодарение на подлакътника и подвижната задна седалка.

Ако Вашият гръб Ви е важен.

Вашето ново любимо място? Винаги там, където се намирате в момента: 14-посочното регулиране на опционалната спортна седалка ergoActive Ви осигурява голям комфорт на седене. Можете удобно да регулирате седалката на водача спрямо Вашата фигура и по този начин да не натоварвате гърба си. Иновативната седалка има интегрирана функция за масаж и е отопляема.

Дизайн

LED фарове.

Забележителна осветеност, дори извън автомобила. 

Чрез опционалните LED предни фарове се подчертава особено добре дизайна на Golf Sportsvan. Те са енергоспестяващи и облекчават Вашите очи благодарение на своя близък до дневната светлина светлинен спектър.

Екстериор
Интериор
Колела
Кожа „Vienna“
Екстериор
Интериор
Колела
Кожа „Vienna“

Впечатлявайте със спортно излъчване.

Забелязва се, към кое семейство принадлежи Golf Sportsvan. Той е типичен Golf и въпреки това особен. Неговото цялостно излъчване се характеризира от неговата многоликост.

Тук може да се насладите и отпуснете.

Практичното вътрешно пространство на Golf Sportsvan ще Ви очарова отново и отново благодарение на висококачествената изработка на интериора и удачната концепция за съхранение на вещи.

Имате добри възможности: гамата колела за Golf Sportsvan.

С коя комбинация на джанти с гуми Вашият Golf Sportsvan изглежда най-добре, е въпрос на вкус. Във всеки случай алуминиевите джанти подчертават спортната визия на Golf Sportsvan.

Заложете нанепреходна елегантност.

Насладете се при всяко пътуване на несравнимото усещане за ексклузивна атмосфера. Опционално се предлага за Вашия Golf Sportsvan изискано оборудване от кожа и Mikrovlies, което освен всичко останало съдържа отопление на седалките и приятен на допир мултифункционален кожен волан.

Галерия

Открийте някои от акцентите на Golf Sportsvan.

Golf Sportsvan: 360-градуса перспектива

Асистиращи системи

„Park Assist“
Сензор „Blind Spot“
Автоматично регулиране на дистанцията ACC и „Front Assist“
„Trailer Assist“
Функция за разпознаване на признаци на умора
„Park Assist“
Сензор „Blind Spot“
Автоматично регулиране на дистанцията ACC и „Front Assist“
„Trailer Assist“
Функция за разпознаване на признаци на умора

Не се отклонявайте, насочете се.

Чрез опционалния асистент за паркиране "Park Assist" ще откриете място за паркиране без много усилия. В рамките на възможностите на системата ще достигнете Вашето местоназначение съвсем удобно.

Концентирайте се в пътя, преди да е станало прекалено късно.

По време на движение опционалният сензор "Blind Spot", в рамките на възможностите на системата, Ви предупреждава посредством LED индикация в съответното странично огледало за автомобили в мъртвата зона на зрителното поле. При излизане назад от паркомясто интегрираният асистент с тази функция наблюдава зоната зад Вашия автомобил и Ви предупреждава за напречно движение.

За да бъдете спокойни дори в нервна пътна обстановка.

Серийно оборудваното автоматично регулиране на дистанцията ACC в рамките на възможностите на системата Ви помага да поддържате дистанция до движещия се пред Вас автомобил по време на движение. Асистентът "Front Assist" може да предпази Вас и заобикалящата Ви среда от непредвидими ситуации.

По-лесно маневриране дори с прикачен товар.

Всеки, който е опитвал да маневрира с ремарке, знае колко трудно може да е това. Опционалният "Trailer Assist" помага в тези ситуации. Единственото, което трябва да направите, е на зададете посоката - асистентът ще придвижи удобно Вашето ремарке назад до избраното местоположение, в рамките на възможностите на системата. Вие трябва само да подавате газ, натискате спирачките и да наблюдавате внимателно.

За да не Ви завладее умората.

Тя не се уморява да Ви държи будни: система за разпознаване на умората. Тя оценява Вашето поведение при шофиране и Ви препоръчва почивка, ако Вашето поведението по време на управление се отклонява от концентрирания начин на шофиране.

Инфотейнмънт

Разширете възстановителната си програма от дивана до Вашия Golf Sportsvan. Благодарение на иновативната инфотейнмънт система може да се насладите на превъзходно забавление, така както го харесвате, и при това сте добре свързани, за да откривате нови и нови неща.

Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net „Security & Service“
Car-Net App-Connect
Car-Net "Guide & Inform"
Car-Net „Security & Service“
Car-Net App-Connect

Не шофирайте повече без интернет.

Излезте от зоната на комфорт, впуснете се в приключение: чрез Car-Net "Guide & Inform" ще откриете интересни места в околността около Вас, свободни паркоместа в близкия паркинг или бензиностанция с изгодни цени. Или пък се снабдете с актуална трафик информация с опционални предложения за обход на задръствания или с новини от интернет.

Защита за Вас. И Вашия автомобил.

С предлаганите като опция услуги Car-Net "Security & Service" (серийно при оборудване Highline) винаги имате под ръка важните за автомобила данни. Услугата за спешно повикване, в рамките на възможности на системата, автоматично създава връзка с централата за спешни повиквания на Volkswagen при аварийна ситуация. Благодарение на сензорите за сблъсък, системата автоматично препраща Вашето местоположение и данните на автомобила, след което се известяват спасителните служби. Можете и ръчно чрез бутон от модула с три бутона да съобщите за произшествие, на което сте станали свидетел.

Използвайте своите приложения и във Вашия Volkswagen

Разширете функциите на Вашия кокпит. Чрез опционалния Car-Net App Connect управлявате много от Вашите лични приложения от смартфона съвсем лесно, сигурно и удобно през сензорния дисплей на Вашата инфотеймънт система в средната конзола. В зависимост от модела на Вашия смартфон можете да използвате MirrorLink®, Apple CarPlay™ и Android Auto™ на Google за връзка с инфотеймънт системата.

Ефективност

Двигателите на Golf Sportsvan подкрепят спортния начин на шофиране и държат разхода на гориво в граници.

Двигатели
Активно управление на цилиндрите ACT
Адаптивно регулиране на окачването DCC
Избор на профил на шофиране
Двигатели
Активно управление на цилиндрите ACT
Адаптивно регулиране на окачването DCC
Избор на профил на шофиране

Възползвайте се от по-висока теглителна сила при по-нисък разход.

Бензиновите двигатели TSI и дизеловите TDI са настроени за постигане на висока мощност при нисък разход на гориво и ще Ви очароват.

VW двигател с активна система за управление на цилиндрите ACT.

Пести гориво вместо Вас: активното управление на цилиндрите ACT. Когато имате нужда от по-малко мощност почти няма да забележите, че двигателят работи само с два цилиндъра. Това е възможно благодарение на технологията за изключване на цилиндри. Така значително намалявате разхода на гориво.

Вашата ходова част избира във всяка ситуация правилната настройка.

Опционалното адаптивно окачване DCC регулира амортисьорите постоянно според съответната ситуация на пътя и състоянието на пътната настилка. Можете да избирате между спортна, комфортна или нормална настройка на амортисьорите.

Golf Sportsvan се напасва на Вашия стил на шофиране.

Предпочитате да шофирате икономично или спортно? Или за Вас е важен повече комфортът ? Чрез опционалния избор на профил на шофиране адаптирате свойствата на автомобила при движение към Вашия стил на шофиране, както и към ситуацията на пътя и на трафика.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип