Свободно пространство при шофиране и сигурно място при изненади.

Автоматично регулиране на дистанцията ACC и „Front Assist“.

Успокоително е, когато в пътния трафик имате достатъчно място до автомобила, движещ се пред Вас. Серийното автоматично регулиране на дистанцията ACC Ви подпомага в тази ситуация, в рамките на възможностите на системата.

Системата ACC измерва отдалечеността и скоростта на движещия се пред Вас автомобил. В колони от автомобили и задръствания системата в комбинация с автоматичната скоростна кутия с двоен съединител DSG спира Вашия Golf Sportsvan до пълен покой и в кратък интервал от време отново автоматично го привежда в движение. Системата, в рамките на своите възможности, може да поддържа дистанция до предния автомобил до скорост от 210 км/ч.

Понякога се случва нещо непредвидимо, което налага аварийно спиране. В такива случаи опционалната система за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" може да бъде от полза. Ако в рамките на възможностите на системата бъде разпозната критична ситуация, системата ще Ви предупреди. В особено критични ситуации системата може да подпомогне спирането или дори да задейства самостоятелно спирачките , за да намали скоростта при удара.

Функцията за аварийно спиране в градска среда може да се намеси при ниски скорости в градския трафик. Функцията за разпознаване на пешеходци, в рамките на своите възможности, може да разпознае, ако например пешеходец стъпи върху пътното платно непосредствено пред автомобила. Асистиращата система предупреждава, подпомага спирането или спира самостоятелно, но винаги в рамките на своите възможности. По този начин в идеалния случай може да се избегне сблъсък или поне да се намали тежестта на неговите последствия.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf Sportsvan (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип