Използвате своите приложения и във Вашия Volkswagen.

Car-Net App-Connect.

Опционално предлаганият Car-Net App-Connect Ви позволява да свържете Вашия смартфон с опционалната радиосистема "Composition Media" или допълнително предлаганите навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин Вие можете да управлявате приложения от Вашия смартфон с помощта на сензорния екран. Не само лесното управление е предимство: множество приложения могат да обработват предоставената от автомобила информация, за да Ви предложат допълнително полезни или забавни функции.

Volkswagen предлага три интерфейса за връзка със смартфон, с многобройни възможности: MirrorLink™, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™. На адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon  можете да проверите с коя от изброените технологии Вашият смартфон е съвместим. Имайте също така предвид, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии, а предлагането на някои от технологиите може да варира в зависимост от конкретната държава.

Допълнителна информация за Car-Net App-Connect

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf Sportsvan (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип