Защита за Вас. И за Вашия автомобил.

Car-Net „Security & Service“.

Без значение дали става дума за нивото на гориво в резервоара, за километража или за това, кога идва време за следващата Ви сервизна инспекция: с предлаганата като опция (серийно в Highline) услуга Car-Net "Security & Service"1 винаги имате под ръка всички важни за автомобила Ви данни. Тази функция може да бъде много полезна и в спешни случаи. При тежък инцидент, който предизвика отваряне на някоя от въздушните възглавници, системата автоматично препраща местоположението на автомобила и други подробности за инцидента към централата за спешни повиквания на Volkswagen. По този начин може да се изиска помощ от съответната служба в района, а също така да се определи броя на пътниците в автомобила. Освен това до идването на спасителните екипи водачът бива подпомаган чрез гласова връзка.

Местоположение на паркиране.
Открийте Вашия автомобил бързо и лесно. С помощта на портала Car-Net или приложението Car-Net App на Вашия смартфон можете да извикате върху дигитална карта точния адрес, както и дата и часа на момента на паркиране и да оставите системата да Ви отведе до там.

Статус на автомобила.
Извикайте данни за Вашия Golf Sportsvan удобно през Вашия смартфон. Проверете например изминатите километри и горивото в резервоара.

Онлайн алармена система срещу кражби.
Повече сигурност, дори когато автомобилът не е пред очите Ви: алармената система срещу кражби не привлича внимание само чрез задействане на клаксона и мигачите, освен това в случай на събитие изпраща информация* на водача по имейл или чрез Push to Smartphone. Благодарение на портала Car-Net или приложението Car-Net App на Вашия смартфон могат да се съхраняват и проверяват съобщения.

* Предпоставка за това е, автомобилът да се намира в GPS или мобилната мрежа на включените европейски държави. Специфични за държавите отклонение и допълнителна информация може да откриете в общите условия на търговеца на съответния продукт.

Към интернет страницата на Car-Net

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf Sportsvan (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип