Golf Sportsvan се напасва на Вашия стил на шофиране.

Избор на профил на шофиране.

С Golf Sportsvan пътувате едновременно динамично и икономично. Мечтаете ли въпреки това понякога Вашият автомобил да бъде по-спортен? Желаете ли да пестите още повече гориво по време на движение? Чрез избора на профил на шофиране* може да решавате спрямо конкретната ситуация или личните Ви потребности. Просто изберете чрез натискане на бутона или през сензорния екран на инфотейнмънт системата желания профил. След това задвижването, управлението и интервалите на превключване, при автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG, ще се настроят автоматично.

Профилът на шофиране ECO например подпомага водача да шофира природосъобразно, пестейки гориво. За целта се напасва поведението на двигателя и се включва Start-Stopp системата, в случай че е била изключена. Освен това се включва регулатор за оптимизирана употреба на климатичната инсталация и термо мениджмънт. Ако сте избрали автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG, се избират по-кратки времеви моменти на превключване и се включва енергийно ефективната функция на инерция, колкото е възможно по-често.

Естествено, можете да се насладите и на съвсем нормалния комфорт - профилът на шофиране NORMAL ще го осъществи. Или пък желаете да се предвижвате по-спортно, или сте се сблъскали с предизвикателствата на път с множество завои, тогава профилът SPORT е правилният за Вас. Изключително гъвкав е модулът INDIVIDUAL: в него можете да комбинирате отделните параметри съгласно Вашите предпочитания и дори да запаметите Вашите желани настройки за отопление, климатизация и фарове.

* Изборът на профил на шофиране не е наличен за всички двигатели. Моля, информирайте се в конфигуратора или при Вашия Volkswagen дилър.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf Sportsvan (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип