Ако желаете, можете с нея да слушате само радио.

Радио и навигационни системи.

Един от акцентите на серийно оборудваната радиосистема "Composition Colour" е сензорният цветен дисплей със стъклена повърхност и диагонал на екрана 16,5 см (6,5 цола). Можете да слушате FM радио станции или музика в MP3 или WMA формат от четири високоговорителя. Като източник за музикалните файлове може да послужи SD карта.

Към акцентите на серийно оборудваната радиосиситема "Composition Media" спадат осемте високоговорителя. Тази система разполага с CD устройство и всички възможности за свързване на гореспоменатите радиосистеми, но допълнително предлага USB интерфейс и Bluetooth връзка за мобилни телефони.Освен това е изключително удобна за управление, тъй като цветния сензорен дисплей притежава впечатляващ диагонал от 20,3 см (8 цола).

При Golf Sportsvan може да избирате между две опционални навигационни системи. Системата "Discover Media" е оборудвана с голям цветен сензорен дисплей с диагонал 20,3 см (8 цола), осем високоговорителя, FM радиопокритие, CD устройство, слот за SD карта и USB интерфейс, интерфейс за мобилен телефон и безплатни актуализации.

И ако това не Ви стига: опционалната навигационна система "Discover Pro" предлага иновативно управление с жестове и гласово управление. В допълнение разполага с дисплей с диагонал 23,4 см (9,2 цола), върху който може да се визуализира прегледно пътна карта в 3D формат. Тази система разполага с осем високоговорителя, FM радиоприемник, DVD устройство, което възпроизвежда музикални изпълнения в MP3, AAC и WMA формат, слот за SD карта и USB интерфейс, както и Bluetooth интерфейс за свързване на мобилен телефон.

Всички устройства са снабдени с Diversity антена,която дори при лоши условия допринася за добър прием на сигнала.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf Sportsvan (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип