Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Открий новия Golf Variant

Новият Golf Variant е гъвкав и динамичен! Отвън с изцяло визия на Variant, а отвътре с цялата дигитална свобода на Golf.

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack.

Когато ежедневието Ви не е както всеки ден: Вие сте подготвени за него с повишен пътен просвет и усилена ходова част, рейки на покрива на автомобила и голямо багажно пространство. Задвижването на четирите колела 4MOTION Ви гарантира надеждно пътно сцепление върху почти всякаква повърхност. За да пристигнете до целта си спокойно.

Варианти на оборудване

Дизайн

Висококачественото оборудване и изчистеният дизайн характеризират всеки Volkswagen. Множеството възможности за персонализиране Ви дават допълнително възможността да създадете Вашия съвсем индивидуален Golf Alltrack. Ще се смаете колко богат избор имате на разположение.

Екстериор
Вътрешно пространство
Светлини
Колела
Екстериор
Вътрешно пространство
Светлини
Колела

Вашият Golf Alltrack не само изглежда добре – той преминава добре през всякакви препятствия.

На работа или на разходка в планината: Golf Alltrack се представя уверено във всяка ситуация. Оф-роуд детайлите и характерният силует определят неговото категорично излъчване.

Солиден отвън, комфортен отвътре.

Преминете със стил през гори и поля: дизайнът на вътрешното пространство на Golf Alltrack ще Ви очарова с елегантност и висококачествени детайли.

Ще получите просветление още от пръв поглед.

Дизайнът на светлините на новия Golf Alltrack е впечатляващ, при това в многобройни атрактивни варианти. Независимо кое предложение изберете: светлините допринасят за добра видимост.

Имате добри възможности: гамата колела за Golf Alltrack.

Вие определяте с кои колела Вашият Golf Alltrack изглежда най-добре: така поставяте собствени акценти.

Галерия

Акцентите на Golf Alltrack от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Независимо дали желаете да се обадите по телефона, имате нужда от актуална пътнотранспортна информация, от навигационна система, която да Ви отведе до крайната цел или просто да послушате собствената си музика, Вашият Golf Alltrack Ви предлага разнообразие от възможности за използване на съвременните технологии по удобен и лесен начин.

Радио и навигация
DYNAUDIO Excite
Мобилна телефония
Car-Net Guide & Inform
Car-Net App-Connect
Радио и навигация
DYNAUDIO Excite
Мобилна телефония
Car-Net Guide & Inform
Car-Net App-Connect

Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път.

Във Вашия Golf Alltrack Вие определяте музиката. Можете да избирате между два типа радиосистеми с подходящи високоговорители, лесна за управление техника и много възможности за свързване. Или може да изберете една от двете навигационни системи, които също удовлетворяват всичките Ви желания.

Перфектен звук по всяко време.

Можете ли да си представите музиката в колата да звучи по-добре от Вашата Hi-Fi уредба? Предлаганата като опция озвучителна система "DYNAUDIO Excite"е адаптирана с пространствената акустика на автомобила и Ви осигурява звук, който не сте и очаквали - дори да сте свикнали с High-End звучене.

За да общувате по-лесно.

Изкажете се докрай. Но, моля, дръжте и двете си ръце на волана. За целта новият Golf Alltrack Ви предлага опционално два удобни телефонни интерфейса.

Бъдете в крак с времето по време на път.

Чрез Car-Net Guide & Inform откривате интересни места в околността около Вас, близки паркоместа или следващата бензиностанция. Освен това получавате актуална трафик информация с опционални предложения за обход на задръствания или новини от интернет.

Пълна свързаност.

App-Connect - това са три иновативни технологии, благодарение на които можете да управлявате приложения от смартфона си директно през сензорния екран на инфотейнмънт системата: MirrorLink™, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™.

Асистиращи системи

Интелигентните асистиращи системи за водача във Вашия Golf Alltrack допринасят за повече комфорт и могат да Ви помогнат да се справите много добре и дори да избегнете критичните ситуации на пътя. Независимо че забелязвате тези технологии изключително рядко, добре е да знаете, че разполагате с тях.

Front Assist и ACC
Асистент за задръствания и „Emergency Assist“
Trailer Assist
Front Assist и ACC
Асистент за задръствания и „Emergency Assist“
Trailer Assist

Без притеснение и на оживените улици.

Чрез опционалното автоматично регулиране на дистанцията ACC сте по-спокойни на път. Серийно оборудваната система за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" Ви очаква с функцията за аварийно спиране в градски условия и система за разпознаване на пешеходци.

За да продължите напред, дори когато движението е почти спряло.

Опционалният асистент за задръствания Ви подкрепя в изнервящия Stop-and-go трафик, като по този начин помага да се избегнат типичните произшествия при задръствания. Опционалният Emergency Assist може да разпознае, когато водачът не е в състояние да продължи да шофира и частично да поеме управлението на автомобила.

Когато маневрирането с ремарке е приятно.

Вместо да си късате нервите, може да си улесните живота. Вашият Golf Alltrack може да поеме вместо Вас управлението, когато трябва да паркирате или маневрирате с ремарке. Предлаганият като опция Trailer Assist отнема много от Вашата работа.

Технология

Golf Alltrack означава радост от шофирането. Задвижването на четирите колела 4MOTION разпределя тягата между четирите колела. Така се предвижвате ефективно по различни настилки. По желание изборът на профил за шофиране Ви подпомага при избора на правилните настройки на автомобила.

Offroad
4MOTION
„Discover Pro“ с избор на профил на шофиране
Offroad
4MOTION
„Discover Pro“ с избор на профил на шофиране

Разчитайте на помощ на трудните терени.

Golf Alltrack може да Ви доведе до целта дори и извън добре изградените пътища. Затова е оборудван с ходова част за неравни пътища, защита на пода и програма за движение Offroad - смислено оборудване, което ще улесни пътуването Ви през пресечен терен.

Не губете сцепление с пътя.

Желаете да имате добро сцепление дори върху мокра и неукрепена настилка? Благодарение на серийно предлаганото задвижване на четирите колела 4MOTION това е възможно почти навсякъде.

Покажете своя профил, където и да отидете.

Докато сте на път, изберете Вашата лична програма за развлечение, съответстваща на стила Ви на шофиране. Чрез опционалната навигационна система "Discover Pro" можете добре да се забавлявате и удобно да извършвате настройки при избора на профил на шофиране.

Комфорт

Настанете се удобно във Вашия Golf Alltrack. Неговото обширно базово оборудване, безпроблемната употреба и многото комфортни екстри допринасят за това да се наслаждавате безгрижно на всеки ден с него.

Товарно отделение
Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане
Кожени волани
Active Info Display
Товарно отделение
Панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане
Кожени волани
Active Info Display

Пренасяйте големи товари без затруднения.

Товарното отделение на Вашия Golf Alltrack е не само голямо, но и практично организирано. Така по всяко време се възползвате от щедро предлаганото пространство и отличен комфорт.

Всички пътници ще се влюбят в гледката.

Мечтаете ли си за повече светлина, свеж въздух и добро настроение по време на пътуване? Тогава изберете панорамен стъклен покрив с функция за плъзгане и отваряне. Той е толкова обширен, че и Вашите спътници на задната седалка ще се смаят.

За още по-добър контрол над Вашия Golf Alltrack.

Елегантният мултифункционален кожен волан допълнително облагородява кокпита на Вашия Golf Alltrack. Можете да избирате измежду няколко варианта, които благодарение на приятната си на допир повърхност и лесното управление правят всяко Ваше пътуване една идея по-приятно.

Вижте точно информацията, която искате да видите.

Aналоговите прибори останаха в историята. Ако желаете, можете да замените класическите кръгли циферблати с екран с висока резолюция. Иновативният, модерен Active Info Display ще Ви даде много повече от информация за скоростта на движението и нивото на горивото в резервоара.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип