Без притеснение и на оживените улици.

Успокоително е, когато в пътния трафик имате достатъчно място до автомобила, движещ се отпред. Опционално предлаганото регулиране на дистанцията ACC Ви подпомага в тази ситуация.

Системата ACC измерва отдалечеността и скоростта на движещия пред Вас автомобил. В колони от автомобили и задръствания системата в комбинация с автоматичната скоростна кутия с двоен съединител DSG спира Вашия Golf Alltrack до пълен покой и в кратък интервал от време отново автоматично го привежда в движение. Системата, в рамките на своите ограничения, може да поддържа дистанция до предния автомобил до скорост от 210 км/ч.

Понякога се случва нещо непредвидимо, което налага аварийно спиране. В такива случаи системата за наблюдение на зоната пред автомобила "Front Assist" може да бъде от полза. Ако в рамките на възможностите на системата бъде разпозната критична ситуация за сблъсък, системата ще Ви предупреди. В особено критични ситуации системата може да подпомогне спирането или дори да задейства самостоятелно спирачките , за да намали скоростта при удара.

Функцията за аварийно спиране в градски условия може да се намеси при ниски скорости в градския трафик. Функцията за разпознаване на пешеходци, в рамките на своите възможности, може да разпознае, ако например пешеходец стъпи върху пътното платно непосредствено пред автомобила. Асистиращата система предупреждава, подпомага спирането или спира самостоятелно, но винаги в рамките на своите възможности. По този начин в идеалния случай може да се избегне сблъсък или поне да се намали тежестта на неговите последствия.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип