Вижте точно информацията, която искате да видите.

Чрез опционалния Active Info Display можете да се насладите на преимуществата на комбиниран уред с TFT цветен дисплей с висока резолюция и диагонал 31 см (12,3 цола).

Благодарение на различните информационни профили може да се наблегне на данните, които да бъдат изобразявани допълнително на комбинирания уред освен класическата информация на оборотомера, скоростомера и километража.

Тези профили могат бързо и лесно да бъдат сменяни от мултифункционалния волан: Според необходимостта можете например да видите детайлни данни за пътуването или визуално да изобразите работата на асистиращите системи. Индикационната площ може да бъде още по-добре оползотворена, ако включите визуализирането на допълнителни данни между двата кръга.

При инфотейнмънт системата "Discover Media" може сами да решите дали да виждате навигационната карта на Active Info Display или класически върху екрана на уреда. Чрез "Discover Pro" и двата варианта на изображение са на Ваше разположение.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип