Покажете своя профил, където и да отидете.

Инфотейнмънт с персонален профил: благодарение на опционалната навигационна система "Discover Pro" Вие ще имате достъп до цялата важна информация на пътя, като при това Вашата развлекателна програма ще се обогати с наличието на разнообразни възможности за връзки към външни аудио източници. Нейният 23.4 см (9.2 инча) цветен тъчскрийн изобразява ясни 3D карти.

Иновативният жестов контрол прави управлението на системата още по-интуитивно и удобно: сменяйте станциите на радиото или настройвайте интензитета на осветлението на таблото само с едно движение на ръката. Можете дори да адаптирате своите персонални настройки лесно във функцията за избор на профила на шофиране като използвате "Discover Pro" и да настроите пътните характеристики на Вашия Golf Alltrack в зависимост от Вашите лични предпочитания и пътните условия.

Изберете измежду режимите NORMAL, ECO, SPORT, OFFROAD и INDIVIDUAL и просто запазете своите настройки в персонализирания Ви профил на шофиране. След това те ще са Ви на разположение по всяко време за следващото пътуване. Режимът OFFROAD е най-подходящ за движение по тежък терен. Този режим активира едновременно множество асистиращи водача системи и подобрява пътните характеристики допълнително под формата на антиблокираща система, динамична паркинг спирачка с функцията самостоятелно освобождаване за трудни терени, адаптирани характеристики на педала на газта и електронна стабилизираща програма със специални настройки за ползване в офроуд условия.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип